Un vultur pleşuv face show la Circ

Un vultur pleşuv face show la Circ

Un nou spectacol de circ, cu o nouă premieră pentru micuţi: Kyra, o femelă de vultur pleşuv, este singura din Europa care participă într-un număr de dresură.

„Nemţoaica“, ale cărei aripi deschise măsoară peste trei metri, a smuls, în avanpremieră, joi, ţipetele de încântare amestecată cu spaimă ale puştilor de grădiniţă şi şcoală primară.

Astăzi, de Ziua Europeană a Circului - sărbătorită pentru prima oară la Circul&Variete Globus - puteţi vedea noul spectacol, a cărui protagonistă este Kyra. Timp de două ore, veţi călători, alături de ursitoarele Maria Buză, Anca Sigartău şi Liana Lungă, pe cărările întortocheate ale „Pădurii Fermecate“. Vă vor înveseli comicii Ciucurei Veseli, care sunt în căutarea „nemuririi sufletului“. Numărul de acrobaţii la înălţime al trupei Almas vă va „transporta“ în lumea de basm a celor 1001 de nopţi, iar voinicii din Pădure, coordonaţi de George Dumitru, vor face salturi din leagăn, mărind doza de adrenalină.

Dacă astăzi, la ora 15.00, nu aveţi timp să ajungeţi, mai aveţi o şansă mâine. Mai sunt două reprezentaţii înainte de premiera care va avea loc pe 10 mai, una la ora 15.00, iar cealaltă de la ora 18.30. Biletele au preţuri cuprinse între 25 şi 60 de lei.

Ne puteți urmări și pe Google News