Un român, împuşcat mortal în Franţa

Un român, împuşcat mortal în Franţa

Poliţia franceză a împuşcat un român, în oraşul Marsilia, Bărbatul, cunoscut pe plan local drept un recidivist, a fost rănit moral. Glonţul i-a atins artera carotidă, iar decesul a survenit în câteva minute.

Incidentul a avut loc la începutul acestei săptămâni, în oraşul francez Marsilia, anunţă publicaţia "Le Parisien".

Românul, însoţit de alţi doi complici, în vârstă de 21, respectiv 22 de ani, au participat la un jaf armat într-un mic magazin local. Hoţii au reuşit să fure aproximativ 6.000 de euro, după ce l-au ameninţat cu arma pe proprietarul magazinului.

Jurnaliştii francezi mai scriu că alarma a fost dată de unul dintre agenţii de securitate. În clădire se mai afla şi un ofiţer de poliţie, angajat al comisariatului din Marsilia, care şi-a anunţat colegii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Forţele de ordine au intervenit în scurt timp şi i-au suprins pe hoţi în momentul în care părăseau magazinul. Aceştia au fost somaţi să se predea, însă, atacatorii au deschis focul.

În schimbul de arme, românul a fost rănit mortal. El se afla la volanul maşinii cu care hoţii urmau să fugă, iar poliţia a mai spus că nu era înarmat.

Complicii săi avea asupra lor o puşcă Kalasnikov şi un pistol automat Beretta. Aceştia au fost arestaţi pentru jaf armat şi tentativă de omor.

Un poliţist a fost rănit uşor, în zona umărului.