Un poliţist din Bucureşti şi-a împuşcat iubita, iar apoi s-a sinucis

Un poliţist din Bucureşti şi-a împuşcat iubita, iar apoi s-a sinucis

Un poliţist din Bucureşti şi-a împuşcat iubita, după care s-a sinucis. Incidentul a avut loc în jurul orei 4.00, în cartierul Drumul Taberei.

Poliţistul în vârstă de 32 de ani era încadrat în poliţie din anul 2006. Arma folosită de poliţist nu era cea din dotare.

Iubita poliţistului se află la spital, dar starea ei este stabilă, iar rănile nu îi pun viaţa în pericol.

Poliţistul are s-a împuşcat în această dimineaţă, în Bucureşti, a murit pe loc. Acesta locuia împreună cu alţi doi colegi într-un apartament din Drumul Taberei, în Valea Argeşului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Noaptea trecută, în apartament se afla numai poliţistul şi iubita sa. Din motive încă necunoscute, în jurul orei 4.00, acesta şi-a atacat iubita. A împuşcat-o cu un pistol personal, nu cel din dotare, după care s-a sinucis.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sârcă, poliţistul a murit pe loc. Acesta era încadrat la Serviciul de Ordine Publică din cadrul Secţiei 25 Poliţie din Bucureşti.

Vecinii spun că bărbatul era o persoană liniştită şi nu au mai auzit certuri între cei doi tineri. A fost începută o anchetă pentru a stabili care au fost motivele care l-au împins pe tânărul poliţist să-şi împuşte iubita, după care să se sinucidă.

Tot mai mulţi poliţişti, implicaţi în sinucideri şi tentative de omor

Incidentul din această dimineaţă are loc la numai două zile de la o altă tragedie în care a fost implicat un alt poliţist, de această dată din cadrul Poliţiei de Frontieră Timiş. Ionel Sorin Ştefi, în vârstă de 35 de ani, s-a sinucis în noaptea de marţi spre miercuri, din cauza datoriilor pe care le avea la bancă. Tânărul poliţist, ale cărui venituri s-au diminuat considerabil în ultimul an, în urma reducerilor salariale aplicate de autorităţi a ajuns la un venit cât jumătate din rata lunară pe care trebuia să o achite băncii. Din cauza presiunii financiare, poliţistul de frontieră s-a sinucis. Un alt caz şocant a avut loc pe 15 iunie, în Oradea. Atunci, un poliţist de frontieră şi-a împuşcat mama şi tatăl, după care a încercat să se sinucidă. Tânărul în vârstă de 33 de ani a supravieţuit rănii. El a fost transportat în stare de comă la spital, unde a decedat câteva zile mai târziu. Anchetatorii au precizat atunci că poliţistul era supărat pentru că dorea să se căsătorească cu iubita lui, dar părinţi se opuneau din cauză că tânăra era deja măritată şi avea un copil. Acesta pare să fie motivul care l-au determinat pe tânărul poliţist de frontieră din Oradea să-şi omoare părinţii, după care să se sinucidă. CITIŢI ŞI:

  • Un poliţist de frontieră s-a sinucis. Motivele: datorii la bancă şi salariul diminuat
  • Tragedia de la Craiova. Un fost poliţist şi-a executat familia
  • Un poliţist s-a spânzurat în sediul poliţiei din Aiud
  • CAZ ŞOCANT: Un poliţist şi-a împuşcat părinţii, iar apoi a încercat să se sinucidă
  • Vameş arestat în "Lotul Moraviţa", găsit spânzurat