Un pensionar şi-a omorât familia, după care s-a sinucis

Un pensionar şi-a omorât familia, după care s-a sinucis

Pe fondul problemelor financiare, un pensionar din Franţa şi-a omorât familia, după care s-a sinucis. Victime i-au căzut mama, soţia şi fiica.

În biletul de sinucidere, bărbatul a precizat că nu dorea să lase o datorie de câteva mii de euro familiei.

Incidentul a avut loc ieri, în localitatea Pont de Metz, din nordul Franţei. Corpurile au fost descoperite de primarul localităţii, câteva ore mai târziu. Edilul s-a prezentat la reşedinţa familiei, alături de un executor judecătoresc, pentru a inventaria bunurile din casă. Acestea urmau să fie confiscate, pentru a acoperi datoria.

Poliţia a precizat, conform publicaţiei courrier-picard.fr, că pensionarul, în vârstă de 62 de ani, şi-a strangulat mama, de 90 de ani, după care le-a tăiat gâtul fiicei, în vârstă de 33 de ani, şi soţiei. Corpul bărbatului a fost descoperit spânzurat în grădina casei. Astăzi, primarul localităţii a declarat pentru postul de radio Europe 1 că "familia avea probleme financiare, dar era o familie liniştită şi nu făcea niciun fel de probleme". Despre acest caz au relatat astăzi mai multe publicaţii locale, preluate de agenţia Xinhua şi citate de Agerpres.

Ne puteți urmări și pe Google News