Un număr record de turişti sunt aşteptaţi în weekend pe litoral

Un număr record de turişti sunt aşteptaţi în weekend pe litoral

Asociaţia Litoral - Delta Dunării estimează un număr record de turişti pe litoral în acest weekend, potrivit unui comunicat transmis de asociaţie.

"Ne aşteptăm şi în acest weekend la un număr record de turişti pe litoral, mai ales că vremea frumoasă şi evenimentele organizate atrag un număr mare de turişti. Litoralul românesc continuă să fie destinaţia vedeta a verii 2012. În plus, turiştii sosiţi în vacanţă pe litoral îşi vor putea exercita şi dreptul la vot la referendumul din 29 iulie, având în vedere că vor fi amenajate secţii de votare suplimentare în toate staţiunile de pe litoral", a declarat preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Corina Martin.

Lista evenimentelor de pe litoral:

În Staţiunea Mamaia va avea loc Orange Summer Party, concert Jessie J, în 28 iulie, începând cu ora 19.00, pe plaja H2O din Mamaia, precum şi Corner-ul Fashion Tv în Piaţa Casino Mamaia.

Ne puteți urmări și pe Google News

În Năvodari se sărbătoresc Zilele oraşului Năvodari, în 27 - 29 iulie şi au loc diverse concerte şi spectacole.

În Vama Veche se desfăşoară cea de-a zece ediţie a Festivalului Stufstock, în perioada 23 - 29 iulie, prilej cu care vor cânta peste 20 de trupe, vineri şi sâmbătă.

În Venus - Saturn - Jupiter - Mangalia se va desfăşura Liberty Parade, în 28 iulie. Vor mixa Dj Optick, Dj Andi, Liviu Hodor, Vali Bărbulescu, Adrian Eftimie, Raoul Russu, Vika Jigulina, Dj Allen, Dj Krugger, Dj Christian Green.

În 29 iulie Europa FM LIVE pe plajă organizează un concert pe plaja dintre Venus şi Saturn, unde vor cânta Direcţia 5, Loredana, Ştefan Bănică jr., Horia Brenciu şi Holograf.

"Festivalul Tânărului Dansator - Mangalia România 2012" se află la cea de-a V-a ediţie şi se derulează în perioada 24 - 29 iulie, la Casa de Cultură din Mangalia.

Teatrul de vară Jupiter găzduieşte, în perioada 2 iulie - 31 august, în cadrul proiectului "SpectacALL Inclusive", un concert Gheorghe Zamfir, în 25 iulie şi piesa "Puşlamaua", în 27 iulie.

În Delta Dunării se derulează Festivalul "Săptămâna Filmului Interetnic", în 23 - 29 iulie, prilej cu care au loc spectacole specifice fiecărei minorităţi. De asemenea, în 26 - 28 iulie are loc Festival Concurs Naţional de Creaţie şi Interpretare Muzicală "Sulina 2012".