AGENDA EVENIMENTELOR DIN BUCUREŞTI: Un nou sezon de muzică alternativă

AGENDA EVENIMENTELOR DIN BUCUREŞTI: Un nou sezon de muzică alternativă

Trupa The MOOod începe seria de concerte de anul acesta cu un spectacol în Capitală, în clubul Control.

După lansarea noului lor videoclip, cei de la The MOOod vor susţine o serie de concerte în Bucureşti şi în ţară. Primul spectacol al trupei de anul acesta va avea loc în clubul Control din Capitală, începând cu ora 21.00.

În deschidere va cânta trupa Sketch, iar biletele pentru cei ce doresc să îi vadă live în Bucureşti pe cei din formaţie înainte de mini-turneul lor costă 15 lei. Trupa românească a fost înfiinţată în 2006 şi este una dintre reprezentantele curentului alternativ din România. Membrii formaţiei sunt nelipsiţi de la festivalurile importante de muzică din ţara noastră. Au cântat anul trecut la evenimente ca Peninsula şi B’ESTFEST.

De curând, The MOOod a lansat cel mai nou videoclip, la piesa "Get Away", asta după ce în 2010 au lansat primul lor album, "Ooo". La început de an, băieţii au lucrat la noua lor piesă, "Time", care va fi inclusă pe următorul album.

O altă variantă

Tot astăzi, o altă trupă, mai recentă, a curentului alternativ, Robin and the Backstabbers, va concerta în Capitală. Trupa, al cărei solist este unul dintre membrii formaţiei Partizan, poate fi ascultată live în clubul Pulse de pe bulevardul Ferdinand. Concertul acestora începe la ora 21.00, iar biletul de intrare este de 15 lei.

                                                   

Ne puteți urmări și pe Google News