Un nou scandal la Survivor România 2023. Vica Blochina: Este un jucător extrem de pervers

Un nou scandal la Survivor România 2023. Vica Blochina: Este un jucător extrem de pervers Sursă Youtube

A apărut deja tensiunea în noul sezon Survivor România. După ce Jorge și Maria Lungu și-au pierdut calmul, a venit vremea și Vicăi Blochina. Ea nu a avut cuvinte de laudă la adresa unui coleg și a declarat că este pervers.

După două jocuri la Survivor România, Faimoșii și-au pierdut calmul, fiind învinși de Războinici. Gheboasă a fost propunerea colectivă a echipei, pentru că a recunoscut că vrea să plece, Maria Constantin a fost propusă pentru eliminare de Ionuț Iftimoaie, câștigătorul imunității individuale, iar rapperul Doc a fost nominalizat de Ștefania Stănilă.

Vica Blochina a declarat că nu se aștepta ca Ionuț Iftimoaie să o nominalizeze pe Maria Constantin și că a arătat cât este de pervers. După afirmațiile vedetei, el a făcut-o diabolică și bârfitoare, iar scandalul nu s-a oprit aici.

 

Ne puteți urmări și pe Google News
View this post on Instagram

 

A post shared by Survivor Romania (@survivorromania.oficial)

„Ionuț Iftimoaie este un jucător extrem de pervers. El a votat-o pe Maria, nu-mi vine să cred”, a spus Vica, la testimonialele care se vor difuza în această seară. „Tu iei fiecare coleg în parte și îl bârfești cu fiecare în parte”, i-a strigat ea lui Iftimoaie. Fostul luptător nu s-a lăsat nici el mai prejos: „Nu vorbi tu despre ce înseamnă bârfă, Vica! Ea este diabolică”, a replicat Iftimoaie.

Un alt conflict la Survivor România

Jorge din echipa Faimoșilor și Răzvan Danciu din echipa Războinicilor au fost alți concurenți care au intrat într-un conflict în Consiliul de nominalizare. Rivalul artistului a declarat că acesta este mincinos și că are mai multe fețe. Nici Jorge nu a rămas indiferent la cele auzite.

„În Exil a fost foarte interesant, am înțeles vorba: «mușcă mâna care te hrănește». Am fost prietenos cu Răzvan, i-am gătit, i-am dat pătura mea și el mă tot înțepa: mi-a zis că noi Faimoșii suntem demoralizați, că vom pierde următorul joc. Recunosc că m-am enervat, pentru că nu mi-am imaginat că un copil cu față de înger poate să muște atât de puternic. Sper să-și dea seama că genul ăsta de intimidări și vorbe aruncate aiurea, într-o zonă în care noi trebuie să fim oameni… Suntem amândoi în Exil și n-are rost să fim dușmani, mai ales că eu l-am și ajutat. Sper să rămân întreg la minte, pentru că o iau razna. Domnu’ Dan, chiar o iau razna“, a răbufnit Jorge, în Consiliul de nominalizare.

„Mie mi se pare că Jorge joacă două roluri diferite. De față cu mine e altfel, aici e total altfel. Ceea ce numește el că eu l-am înțepat a fost faptul că am sps că Războinicii sunt mult mai tari. La 20 de ani demonstrez mai multă educație decât tine“, a replicat Răzvan Danciu, potrivit Libertateapentrufemei.