Un nou scandal în hocheiul românesc

Un nou scandal în hocheiul românesc

Scandal monstru ieri la Izvorani, acolo unde s-au desfăşurat alegerile pentru un nou mandat la şefia Federaţiei de Hochei pe Gheaţă. Jean Pavel, fostul şef de galerie al echipei de fotbal Steaua, susţine că a fost ameninţat cu arma de o gardă de corp a preşedintelui Tanczos Barna. Acesta din urmă neagă cu vehemenţă acuzele.

Alegerile pentru un nou mandat la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă s-au desfăşurat într-o atmosferă deosebit de tensionată.

Împărţiţi în două tabere, pro-Tanczos şi contra-Tanczos, oamenii de hochei s-au certat şi s-au ameninţat în permanenţă.

Jean Pavel, în prezent preşedinte al unui club de copii, Steaua HC, s-a dovedit a fi cel mai aprig contestatar al lui Tanczos Barna. Pavel susţine că a fost ameninţat cu pistolul de oamenii preşedintelui.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tanczos Barna a răspuns azi, prin intermediul site-ului oficial al federaţiei acuzelor care i se aduc şi a prezentat evenimentele din punctul său de vedere.

Iată comunicatul lui Tanczos Barna:

"Ţin să dezmint în mod categoric relatările apărute în presă despre un «incident» între dl. Jean Pavel şi aşa-zisele gărzile de corp ale mele.

În primul rând, niciodată nu am avut la dispoziţie gărzi de corp. Nici când am ocupat funcţii în cadrul ministerelor şi, cu atât mai mult, acum, în calitate de preşedinte al Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă.

La şedinţa de ieri am venit aşa cum o fac de când ocup această funcţie, singur, deci nici nu poate fi vorba despre vreo gardă de corp.

Cât despre desfăşurarea şedinţei, vă pot confirma că au fost anumite persoane care, în mai multe rânduri, au încercat să destabilizeze atmosfera, prin crearea unor altercaţii, dar, din fericire, spiritele s-au calmat la timp de fiecare dată.

Nu a fost vorba de nicio ameninţare cu arma, motiv pentru care telenovela cu cele 13 gărzi de corp nu este decât o pură invenţie din partea unor persoane care, sistematic, încearcă să mă pună într-o lumină nefavorabilă".