Evenimentul Zilei > Monden > Un nou român ia cu asalt topurile muzicale din EUROPA
Un nou român ia cu asalt topurile muzicale din EUROPA

Un nou român ia cu asalt topurile muzicale din EUROPA

Românii sunt din ce în ce mai recunoscuți în afara granițelor pentru muzica pe care o produc. Vanotek este un nume cu performanțe remarcabile atât în România, cât și în Franta, Belgia, Luxemburg, Olanda, tarile scandinave, Rusia, Grecia sau Bulgaria datorită piesei “Vita Bella” produsă cu Sorin Seniuc pentru proiectul Havanna. După ce a cucerit youtube-ul și radio-urile din România, Vanotek lanseaza un nou single "My heart is gone", produs in studiourile Smash Production si co-productie cu Global Records. Piesa are un sound deep house care "te prinde" de la primul play, iar vocea ii apartine artistei Yanka.

Filmarile videoclipului au avut loc in Bucuresti, in regia lui Michael Mircea. In rolurile principale ii regasim pe Vanotek Yanka si Andrei Drombovschi, iar guest star a fost nimeni altul decat Dorian Boguta, profesorul de actorie al Yancai, unde artista a frecventat cursurile scolii de Actorie de Film, scoala lui Dorian Boguta, Dragos Bucur si Alexandru Papadopol.

Vanotek a început să compună de la 17 ani, iar în cartea lui de vizită se află colaborări de succes cu artisti precum Havana, Dan Balan, Sasha Lopez, Antonia, Dj Sava si multi altii.