Un nou început pentru supereroi

Un nou început pentru supereroi

Compania DC Comics, cea care produce benzi desenate ca "Batman", "Superman" sau "Green Lantern", a decis să reînceapă toate cele 52 de serii cu numărul 1, conform The Guardian.

Din septembrie, personajele cunoscute în toată lumea pornesc de la zero, cu o imagine mai modernă, noi poveşti şi noi costume. Cei de la DC au decis, de exemplu, să îi dea personajului Batgirl posibilitatea de a merge din nou. Personajul era paralizat de la brâu în jos din 1988, când Joker a atacat-o pentru a se răzbuna pe Batman şi pe tatăl ei, comisarul Gordon.     

Tot un personaj de la DC Comics, Superman, va apărea în noua ediţie a benzilor desenate cu un nou costum în care pantalonii sunt complet albaştri, renunţând la pantalonii scurţi roşii de deasupra costumului.

Benzile desenate cu Superman au fost publicate în fiecare lună din iunie 1938, iar în luna aprilie a acestui an a devenit singura serie care a ajuns la numărul 900. Din septembrie, una din cele mai longevive serii de benzi desenate va reîncepe cu numărul 1.  

Decizia celor de la DC Comics este luată pentru ca publicul să îşi recapete interesul pentru cele 52 de benzi desenate DC Universe. Acest nou început le dă posibilitatea scenariştilor să creeze noi poveşti interesante în concordanţă cu lumea modernă.

Ne puteți urmări și pe Google News