Evenimentul Zilei > Monden > Un milionar din România şi-a îmbolnăvit copiii! Şi mama, o mare divă TV, are vina ei
Un milionar din România şi-a îmbolnăvit copiii! Şi mama, o mare divă TV, are vina ei

Un milionar din România şi-a îmbolnăvit copiii! Şi mama, o mare divă TV, are vina ei

Unul dintre cele mai dure scandaluri din showbizul românesc a ajuns la un nou episod după ce Adriana Bahmuţeanu l-a acuzat pe fostul soţ Silviu Prigoană că nu face nimic pentru a ajunge la o înţelegere care să aducă liniştea pentru copiii lor.

Deşi au trecut 5 ani de la divorț, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se luptă şi în prezent pentru custodia celor doi copii, care pentru moment au fost încredinţaţi omului de afaceri. Aici s-a ajuns în urma unor episoade greu de relatat şi care ar punea la grea încercare pe oricine.

Telenovela cu scandal dintre Adriana Bahmuțeanu și celebrul milionar a ajuns în 2020 să se consume la Judecătoria Sectorului 5, unde judecătorii au stabilit ca domiciliul celor doi băieţi, Eduard (8 ani) şi Maximus (10)  să fie acasă la Silviu Prigoană. În acelaşi timp, Adriana Bahmuțeanu a primit permisiunea de a-şi petrece două weekend-uri din lună cu fiii ei.

Cele 80 de procese i-au afectat pe băieţi

Din cauza pandemiei de coronavirus, Adriana Bahmuțeanu a reușit abia în luna august să-și vadă copiii. La un calcul simplu, asta înseamnă că mama lor a stat departe de ei 6 luni. Până acum, între cei doi foşti soţi au existat 80 de procese și plângeri penale. Războiul dur dus în intanţe i-a afectat pe cei copii, care au dezvoltat hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD).

„Primul pas spre terapie este comunicarea dintre părinți, chiar dacă sunt divorțați. Degeaba ai bani, le faci toate poftele și apoi le spui că mă-ta nu are bani să vă cumpere ce vă cumpăr eu, pentru că astfel de discuții și vorbe îi afectează. Nu trebuie să pui problema financiar, pentru că mai presus e iubirea decât un calculator scump”, declara nu demult Adriana Bahmuțeanu.

După 5 ani nu s-a decis încă nimic

În acest climat tensionat, vedeta de televiziune este nerăbdătoare să afle verdictul tribunalului, care de 5 ani nu a reușit să clarifice de partea cui este dreptatea în această speţă. „În fapt, tribunalul trebuie să decidă unde vor sta copiii noştri, la mine sau la el.

Nu e chiar un drept de custodie. De cinci ani încoace nu s-a ajuns încă la o concluzie finală. Mai mult, speram să se închidă acest proces anul acesta, dar chiar azi am primit o nouă amânare, până în februarie 2021”, a spus Adriana Bahmuțeanu recent.

Diva de televiziune a confirmat că înţelege alegerea copiilor: „Am vorbit cu copiii mei şi ei au ales să stea la tatăl lor, dintr-un motiv foarte practic. Eu stau într-un bloc, la 3 camere, Silviu Prigoană stă la vilă cu piscină, loc de joacă şi alte atracţii de nerefuzat pentru orice copil.

I-am înţeles, pentru asta, fiindcă eu nu puteam să concurez din acest punct de vedere. Dar asta nu înseamnă că am fost neglijentă cu creşterea copiilor.” Totuşi, asta ar fi poate cea mai mic problemă cu privire la cei doi băieţi.

Tentativă de sinucidere la 10 ani

Din cauza confilctului dintre părinţi şi a numeroaselor procese, Maximus și Eduard au trecut prin momente dificile. S-a ajuns într-un punct care dă fiori: fiul lor cel mare a fost la un pas de tragedie. Maximus a încercat să își ia viața de două ori, moment după care Silviu Prigoană i-a reproşat fostei soţii că nu este în stare să aibă grijă de copii.

„Am încercat să-i ajut cum am putut pe cei doi copii, să treacă peste aceste moment dificile. Tare mă tem că vor deveni majori, iar procesul dintre mine şi tatăl lor nu se va sfârşi pentru totdeauna. Maximus a fost cel mai afectat de acest lucru.

Anul trecut a vrut să se arunce de la etajul blocului în care locuiam, dar şi de la etajul al doilea al şcolii de stat la care învăţa. A fost ceva de nedescris. A trebuit să stau să-i explic copilului că aşa ceva nu trebuie făcut, dar o perioadă am stat cu inima strânsă”, a povestit Adriana pentru sursa citată.

M-a ajutat şi mezinul, Eduard, care deşi e mai mic ca vârstă, e mai corpolent şi mai solid. Ca atare, Eduard l-a legat fedeleş pe fratele său şi l-a filmat cu telefonul, aratându-mi apoi şi explicându-mi despre ce e vorba. Înregistrarea a văzut-o însă şi taică-său care m-a dat în judecată pentru rele tratamente la adresa copiilor”, a mai mărturisit Bahmuțeanu.

sursa: viva.ro