„De la începutul anului noi, cei de la ProRomania, am tot tras semnalul de alarmă : guvernarea populistă și neprofesionistă ne aruncă într-o situație la fel de rea că în 2009-2010! Din acest motiv am și votat moțiunea de cenzură ( nu de dragul PNL și USR care, oricum, nu au pregătit nicio alternativă serioasă la PSD – Alde)!

Și acum, că și în 2010-2011 , notă de plata a unei proaste guvernări va fi achitată de oamenii obișnuiți și de firmele românești – cei bogați și companiile multinaționale au mereu variante de salvare!

 

Soluții există ; trebuie însă o altă echipa guvernamentală , cu oameni profesioniști și care să nu fie disperați după voturi / la ProRomania construim în această vara o varianta alternativă de Guvern – mai puține ministere, programe adevărate de investiții în economie și restructurare a aparatului administrativ , plus oameni PROfesioniști și competenți!

În 2012 România a avut un Guvern care a scos țară din criză și a pus bazele unei dezvoltări adevărate / dar nu trebuie să repetăm criză din 2010-2011 că să înțelegem ce avem de făcut! Suntem în ceasul al 12 lea! Facem ceva?”, a tras un semnal de alarmă Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Liderii PSD au discutat miercuri, la Vila Lac 1, despre problemele majore pe care bugetul le va avea în a doua jumătate a anului. Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a informat Comitetul Executiv Naţional al PSD că există, cu adevărat, un deficit de 11 miliarde de lei, fiind nevoie de eforturi serioase pentru recuperarea a 7 miliarde de lei.