Evenimentul Zilei > International > Un francez a fost ARESTAT după ce şi-a deschis o mică „afacere” prin care VINDEA obiectele găsite după ATENTATUL de la Nisa
Un francez a fost ARESTAT după ce şi-a deschis o mică „afacere” prin care VINDEA obiectele găsite după ATENTATUL de la Nisa

Un francez a fost ARESTAT după ce şi-a deschis o mică „afacere” prin care VINDEA obiectele găsite după ATENTATUL de la Nisa

Tribunalul de la Nisa a condamnat miercuri seara un bărbat de 39 de ani la 10 luni de închisoare, pentru că pus la vânzare obiecte găsite pe Promenade des Anglais după atentatul de joi seara.

Bărbatul a postat un anunţ un anunţ online şi a publicat trei fotografii cu un inel, o pereche de ochelari şi un drapel. 

Autorităţile l-au identificat imediat pe autor, deoarece el mai fusese condamnat pentru deţinere de stupefiante, iar în anunâ era ataşat şi un număr de telefon.

În anunţ bărbatul promitea posibililor cumpărători poze la cerere şi asigura că mai are încă 20 de alte obiecte. Titlul anunţului era “Obiecte de la masacrul din 14 iulie, preţ negociabil”.

Potrivit realitatea.net, bărbatul a spus că obiectele aparţin familiei sale. Argumentele bărbatului nu i-au convins pe anchetatori.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: