Evenimentul Zilei > International > Un fost președinte, implicat într-un cerc de pedofili. Dovezile au ieșit la iveală
Un fost președinte, implicat într-un cerc de pedofili. Dovezile au ieșit la iveală

Un fost președinte, implicat într-un cerc de pedofili. Dovezile au ieșit la iveală

Bill Clinton a mințit în legătură cu relația pe care o avea cu pedofilul Jeffrey Epstein, după ce s-a dovedit că fostul președinte al SUA a efectuat 26 de zboruri la aeronava denumită sugestiv „Lolita Express” pe care miliardarul o deținea.

Jeffrey Epstein s-a sinucis astăzi în închisoare, după ce fusese condamnat pentru mai multe acte de pedofilie. Legăturile miliardarului în cercurile cele mai înalte din SUA sunt nenumărate, iar detalii despre relațiile acestuia abia încep să iasă la iveală.

Printre cei care făceau parte din anturajul lui Epstein făcea parte și Bill Clinton, iar o informație furnizată astăzi de Fox News dovedește că fostul președinte al SUA a mințit în privința apropierii sale față de omul de afaceri.

Inițial, Clinton recunoscuse că a efectuat mai multe zboruri la bordul aeronavei pe care Epsetin o deținea și care, din informațiile strânse de anchetatori, era dotată cu un pat uriaș unde aveau parte adevărate orgii sexuale în compania minorelor.

Ce a ascuns fostul președinte al SUA este însă numărul zborurilor făcute cu „Lolita Express”, avionul miliardarului. Numărul real este de 26, asta deși Clinton recunoscuse doar 11 dintre acestea.