Un bebeluş ia lecţii de la un căţel cum să îşi roadă jucăriile | VIDEO

Un bebeluş ia lecţii de la un căţel cum să îşi roadă jucăriile | VIDEO

În primele luni de viaţă, bebeluşi reţin aproape orice gest pe care îl fac oamenii din jurul lor, dar se pare că şi fiecare gest al animalelor pe care le au în preajmă. Un filmuleţ cu un copil care învaţă să roadă jucăriile de la un căţel face furori pe internet.

În imagini apare un bebeluş de doar cinci luni care este iniţiat în “arta" de a roade jucăriile chiar de către căţelul familiei.

Filmuleţul de doar 38 de secunde îl arată mai întâi pe căţelul care roade de zor un os. În momentul în care în cadru apare bebeluşul care stă faţă în faţă cu căţelul şi roade la fel ca acesta jucăriile, nu poţi să nu zâmbeşti.

Bebeluşul îl priveşte atent cu ochii săi mari şi rotunzi pe căţeluşul care roade un os pentru a face exact aceleaşi gesturi ca şi el.

Ne puteți urmări și pe Google News

Utilizatorii site-ului au comentat care mai de care mai haios imaginile: “Primul lui cuvânt va fi HAM", “Mănâncă bine micuţule, mâine vei învăţa să alergi pisicile", sunt doar câteva dintre exemple. Filmulețul a făcut peste 200.000 de vizualizări în doar câteva zile pe Youtube. <iframe src="http://www.youtube.com/embed/oHsrT8Om_Rk" frameborder="0" height="315" width="620"></iframe>