O maşină a aterizat în patul unui bărbat care dormea

O maşină a aterizat în patul unui bărbat care dormea

O urmărire ca în filme, desfăşurată în oraşul american New Haven (statul Connecticut), a fost la un pas de a se încheia tragic pentru un bărbat nevinovat.

Michael Sweat, în vârstă de 34 de ani, a fost la un pas de a-şi pierde viaţa. Ieri dimineaţă, americanul dormea în casa lui, când o maşină scăpată de sub control a intrat, prin perete, direct în dormitor şi s-a oprit pe pat. Pompierii chemaţi de urgenţă la faţa locului au avut nevoie de aproape o oră pentru a fi eliberat de sub maşină. El a suferit arsuri de gradul doi şi trei, dar medicii au precizat că starea sa de sănătate este stabilă. Incidentul a avut loc în timp ce poliţiştii urmăreau un suspect. Un echipaj a încercat să oprească maşina, un BMW X5, dar şoferul a refuzat şi a încercat să scape de forţele de ordine. La un moment dat, suspectul a pierdut controlul autoturismului şi a intrat într-o casă. A spart zidul şi a ajuns în dormitorul de la parter, unde s-a oprit chiar pe patul în care dormea Michael Sweat. Şoferul a reuşit să fugă de la locul incidentului, iar poliţia se află pe urmele sale.

Un incident similar a avut loc pe 30 ianuarie, în oraşul britanic Billingham, tot la primele ore ale dimineţii. În acest caz, maşina s-a oprit într-un colţ al casei. În afară de cei doi ocupanţi ai autoturismului nu au existat alte victime: <iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/QfUQYRZpWa0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News