Evenimentul Zilei > Politica > Ultima găselniţă a şefului AEP. Ce și-a cumpărat pe banii românilor. „Să nu fiu neîngrijit”
Ultima găselniţă a şefului AEP. Ce și-a cumpărat pe banii românilor. „Să nu fiu neîngrijit”

Ultima găselniţă a şefului AEP. Ce și-a cumpărat pe banii românilor. „Să nu fiu neîngrijit”

Președintele AEP Constantin Buică şi-a achiziţionat o cabină de duş pe care a montat-o la birou. El a spus că îi era necesară pentru că stă 24 de ore la muncă şi nu poate să fie neîngrijit atunci când reprezintă instituţia.

Achiziţia a fost făcută din bani publici.

„Cădiță de duș acril Kyros cu sifon și ventil, cabinp de duș Thera 2, profil crom, geam sablat, baterie spălător/cadă, cu furtun și telefon duș”, la prețul de 1.521,01 lei fără TVA, echivalentul a 321,61 de euro.

Președintele AEP Constantin Buică a afirmat că instalarea unei astfel de cabine era prevăzută în trecut, iar acum se desfășoară o etapă de reabilitare a cabinetului șefului Autorității.

„Cabinetul președintelui încă din trecut a fost prevăzut cu instalarea unei cabine de duș la baia de serviciu a președintelui Autorității, care are nivel de ministru, și în această perioadă se desfășoară o etapă de reabilitare a cabinetului – la ferestre, la toate celelalte, podea, toate lucrurile din cabinet și la discuțiile pe care le-am avut s-a stabilit să se monteze acea cabină”, a declarat Constantin Buică.

Acesta a spus că era necesară cumpărarea unei cabine de duș, având în vedere că petrece mult timp în instituție. Buică a motivat că nu se poate duce „neîngrijit” și să reprezinte AEP în diverse locuri.

„Am dat ok-ul, acordul pentru a fi achiziționată o astfel de cabină deoarece spațiul era prevăzut pentru așa ceva. Să știți că eu sunt un om care lucrez alături de colegii mei până seara târziu și e posibil așa cum am avut nevoie și ca secretar general de cabina de duș pentru că am stat și 24 de ore la serviciu. Și acum sunt convins că va fi momentul, la un moment dat, să folosesc această cabină astfel încât să pot să merg la o altă instituție sau la o alta. Îngrijit, să nu fiu neîngrijit când plec mai departe și reprezint instituția. Există orice motivare și motivație cred eu așa cum au stabilit specialiștii la momentul respectiv ca să existe acea cabină”, a conchis Buică, potrivit stiridiaspora.ro