Evenimentul Zilei > Actualitate > Uite ce ţinute propune Mihaela Drafta pentru noul an şcolar
Uite ce ţinute propune Mihaela Drafta pentru noul an şcolar

Uite ce ţinute propune Mihaela Drafta pentru noul an şcolar

Odată cu începerea şcolii, designerul Mihaela Drafta le propune fetelor pasionate de fashion reinterpretări cool ale sarafanelor şcolare.

Inspirată de uniformele purtate de Blake Lively şi Leighton Meester în „Gossip Girl”, Mihaela Drafta lansează o linie de sarafane în serie limitată, în tonuri de albastru, bluemarin sau cărămiziu. Colecţia este disponibilă în show-room-ul Mihaelei Drafta, de pe strada Petofi Sandor nr 35.
„Mie nu mi-a plăcut niciodată să mă îmbrac în uniformă şi sunt convinsă că multe fete de liceu îmi împărtăşesc părerea. Eu m-am uitat la serialul Gossip Girl şi am văzut cât de cool arătau acele fete la şcoală, chiar dacă purtau o uniformă. M-am gândit, astfel, să propun astfel o colecţie limitată de sarafane, care pot să fie accesorizate diferit. Carourile şi combinatile de culori împrimă ţinutei un aer rafinat şi fresh. Totuşi, aceste sarafane nu se îndepărtează prea mult de rigorile impuse de licee şi sunt  o alternativă pentru elevele care vor să iasă în evidenţă şi să fie întocmai ca Blair sau Serena”, este de părere Mihaela Drafta.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: