Evenimentul Zilei > Politica > Udrea o ajută şi cu bani pe EBA
Udrea o ajută şi cu bani pe EBA

Udrea o ajută şi cu bani pe EBA

După ce i-a pus la dispoziţie sediul de campanie, Elena Udrea vrea să o susţină şi financiar pe Elena Băsescu. ”Dacă Elena Băsescu va avea nevoie de donaţii şi îşi va deschide un cont, eu voi dona”, a anunţat Elena Udrea.

În urmă cu o săptămână, ministrul Turismului i-a pus la dispoziţie ”independentei” Elena Băsescu sediul său de campanie din cartierul Drumul Taberei, să-i poarte „şi ei noroc”.

"Am discutat despre campania de strângere de semnături pentru candidatura ei la Parlamentul European. În acest context, i-am pus la dispoziţie sediul de campanie pe care l-am avut avut în alegerile din noiembrie 2008, din Bulevardul Ghencea nr. 43. Sunt convinsă că îi va purta şi ei noroc", a explicat, atunci, Elena Udrea, după o întâlnire cu fiica preşedintelui.

Spaţiul oferit de ministrul turismului este situat la etajul întâi în Ghencea Business Center, o clădire de birouri din sectorul 6. În toamna anului trecut, când Udrea a încheiat contractul, metrul pătrat se închiria cu 14 euro lunar, cu condiţia ocupării unui birou de minimum 100 de metri pătraţi pentru cel puţin trei ani.

Cum birourile au, conform planului de construcţie, în medie 120-150 metri pătraţi, un calcul estimativ arată că fosta şefă a Cancelariei de la Cotroceni o scuteşte pe Elena Băsescu de peste 1.400 de euro chirie lunar. Sediul este deja mobilat şi are amenajat un call-center, folosit în noiembrie 2008 de staff-ul Elenei Udrea în campania pentru Camera Deputaţilor.