"Linşajul mediatic la care a fost supusă Andreea Pora într-o emisiune a Antenei3 dă dovada faptului că postul cu pricina nu mai este de mult timp o instituţie de presă, ci o armă împotriva oricui îndrăzneşte să nu fie de acord cu turnătorul Dan "Felix" Voiculescu. Deşi nu am fost întotdeauna de acord cu Andreea Pora, deşi am fost în repetate rânduri criticată de aceasta, am toată încrederea că este unul dintre jurnaliştii adevăraţi pe care îi are România, că face presă cu bună-credinţă şi sunt convinsă că va fi la fel de determinată ca şi până acum pentru a se lupta pentru convingerile domniei sale", a mai scris Udrea.
Fostul ministru a adăugat că Antena 3 atacă o instituție fundamentală a statului, și anume presa liberă.

"Când un politician, aşa cum sunt eu, este atacat pe un post de propagandă al adversarului politic, nu este acceptabil, dar se poate explica prin război politic. Atunci când un jurnalist este bălăcărit într-un asemenea fel cum a fost Andreea Pora, deja avem de-a face cu un atac la adresa unei alte instituţii fundamentale a statului: presa liberă din România" , a mai spus deputatul PDL.

" Îmi pare rău să constat că jurnalişti profund nemulţumiţi atunci când am îndrăznit să cer drept la replică pentru unele neadevăruri spuse despre mine şi care m-au atacat atunci pentru "această practică nedemocratică" trec acum peste atacul la adresa unei colege de breaslă de-a lor", a mai punctat Elena Udrea.

Te-ar putea interesa și: