"Doi oameni au murit cu zile. Din cauza incompetenţei politice care paralizează instituţiile executive ale statului. Demiterea lui Radu Stroe era minimul necesar, mai ales după declaraţiile revoltătoare pe care le-a făcut şi după recunoaşterea faptului că nu a existat o celulă de criză la MAI. 
Faptul că Stroe nu a fost demis sau nu şi-a dat demisia reprezintă o ruşine naţională şi arată faptul că vieţile unor oameni sunt mai puţin importante decât algoritmul politic al USL", a afirmat Elena Udrea.
Fostul ministru a mai spus că premierul Ponta a făcut o comisie de anchetă parlamentară inutilă doar pentru a se afla în război cu şeful statului.
"Victor Ponta a făcut o comisie de anchetă parlamentară absolut inutilă doar pentru a se război cu Preşedintele. Dacă mai are un dram de demnitate şi umanitate în el, ar trebui să facă şi acum o comisie de anchetă pentru a vedea toţi românii cum a fost posibil ca doi oameni să fie lăsaţi să moară cu zile de instituţiile aflate în subordinea sa", a mai spus deputatul PDL. 
Premierul Victor Ponta a decis înlocuirea din funcţie a secretarului de stat în MAI Cătălin Chiper, solicitând totodată ministrului Transporturilor schimbarea directorului general al ROMATSA şi a directorului de operaţiuni, urmând să ceară înscrierea pe ordinea de zi a CSAT a unui raport privind activitatea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale. Mulțumit de modul în care a fost reflectată activitatea sa în raportul MCV, Victor Ponta nu l-a schimbat din funcție pe ministrul de Interne, Radu Stroe.

Te-ar putea interesa și: