Evenimentul Zilei > Actualitate > Tudor Chirilă, diagnosticat cu noduli pe corzi. Nu a mai vorbit de 10 zile
Tudor Chirilă, diagnosticat cu noduli pe corzi. Nu a mai vorbit de 10 zile

Tudor Chirilă, diagnosticat cu noduli pe corzi. Nu a mai vorbit de 10 zile

Solistul trupei Vama a fost diagnosticat, în urmă cu zece zile, cu "noduli pe corzi", după cum a anunţat pe blogul său.

Atunci, medicul i-a recomandat repaos vocal complet, iar Tudor Chirilă a trecut prin chinul de a nu putea vorbi şi susţine concerte.
"Am aproape zece zile de tăcere şi trebuie să reîncep să vorbesc, puţin câte puţin. De fapt, încep prin a cânta. Astăzi a fost prima dată în care am încercat să cânt. De la capăt, de la zero. Acum zece zile mă trezeam într-o cameră de hotel fără să pot scoate un sunet. Am sunat la recepţie să comand un taxi care să mă ducă la aeroport şi cred că femeia de partea cealaltă a firului a intuit, mai degrabă, ceea ce voiam să spun. Am repetat cuvinte de câteva ori şi am scos un şuierat trist în locul lor. Era în ziua în care ar fi trebuit să cânt la Mioveni. N-am abandonat imediat lupta. Am tot crezut că voi fi în stare să mă urc pe scenă, încă odată, după care potopul", a scris Chirilă pe blogul său.
Chirilă vorbeşte despre boala pe care o are în acelaşi stil în care îşi compune şi piesele. "Am acceptat mai greu ca în alte dăţi situaţia asta. Da, am mai fost de vreo patru ori în viaţa mea diagnosticat cu noduli pe corzi. Mereu repaos vocal complet, o muţenie asumată, de care m-am ţinut tare, pentru că nu mă am decât pe mine. Iar vocea asta a mea e parte din mine. Au trecut zece zile. Acum poate că «ceai» nu sună încă perfect şi mai tremură în ceaşca lui, scuturată de vibraţiile fricii, însa cânt", a povestit cântăreţul.
"Reîntâlnirea" cu vocea lui a venit ca o surpriză pentru Chirilă. "Am senzaţia că m-am despărţit acum zece zile de un beţiv ridicol cu care devenisem coleg de cameră, sforăia în somn şi, când se trezea, făcea glume de cabană, iar acum fata asta în rochia ei subţire care-mi oferă braţul translucid. Trebuie s-o hrănesc bine pe căprioara asta, care vrea să traverseze lacul îngheţat dinaintea noastra", a conchis Tudor Chirilă.
Sursa: Tudor Chirilă

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.