Evenimentul Zilei > International > Trump, comparat cu GIGI BECALI! „E acelaşi lucru! Cred că am spus totul”
Trump, comparat cu GIGI BECALI! „E acelaşi lucru! Cred că am spus totul”

Trump, comparat cu GIGI BECALI! „E acelaşi lucru! Cred că am spus totul”

Învestirea lui Donald Trump la Casa Albă a făcut ca Gigi Becali să fie adus din nou în lumina reflectoarelor. De data aceasta, în sens negativ.

Cozmin Guşă a făcut o paralelă între cel mai puternic om din lume, Donald Trump şi Gigi Becali, latifundiarul din Pipera. "În mod evident, Donald Trump este un om care nu a citit cărţi, este un om care nu face apel la idei şi este un om care nu poate să prezinte concepte", a spus Cozmin Guşă, la Realitatea TV, despre noul preşedinte al Statelor Unite ale Americii.

 

"Eu cred că este momentul să lăsăm ipocrizia la o parte şi să fim foarte sinceri şi să spunem aşa: românii să-şi închipuie că alegerea lui Donald Trump, comparativ, ar fi ceva mai puţin decît un Corneliu Vadim Tudor preşedinte în România şi cam la fel cum ar fi un Gigi Becali. Deci atunci când se gîndesc la preşedintele Donald Trump să se gîndească: în România dacă ar fi fost Corneliu Vadim Tudor preşedinte era ceva puţin mai mult decît Donald Trump şi dacă era Gigi Becali preşedinte ar fi ca şi Donald Trump. Cu asta cred că am spus totul", a spus Cozmin Guşă.