Trică s-a certat cu Wotte

Trică s-a certat cu Wotte

Mijlocaşul Eugen Trică a refuzat să facă deplasarea la Alba Iulia, reproşându-i antrenorului olandez Mark Wotte că e mai tot timpul rezervă.

Atmosferă tensionată în sânul echipei Universitatea Craiova înaintea meciului de la Alba Iulia cu Unirea lui Blaz Slişkovici. Nu doar locul în clasament îi dă bătăi de cap antrenorului olandez Mark Wotte, ci şi unii dintre jucătorii săi. Wotte şi-a pus în cap doi dintre cei mai orgolioşi jucători ai Universităţii Craiova, Alexandru Piţurcă şi Eugen Trică. Veteranul Eugen Trică a refuzat să facă deplasarea la Alba Iulia după ce a auzit că va fi doar rezervă contra Unirii. De la venirea sa pe banca tehnică a oltenilor, olandezul Mark Wotte l-a folosit destul de puţin pe Trică. Fotbalistul în vârstă de 33 de ani nu s-a antrenat luni seară şi a refuzat să facă deplasarea la Alba Iulia, părăsind cantonamentul Ştiinţei după ce s-a certat cu Wotte. „Sincer, nu mă aşteptam să aibă atâta răbdare. Trică este mai impulsiv, iar acum a răbufnit. I-a spus lui Wotte că-şi bagă picioarele şi că pleacă dacă nu joacă. Nu ştiu ce i-a spus antrenorul, pentru că nu am auzit, dar e clar că răspunsul antrenorului nu l-a mulţumit“, a spus unul dintre apropiaţii echipei.

S-a certat şi cu Conceicao

Eugen Trică nu este la prima ieşire de acest gen, jucătorul având aceeleaşi probleme şi la CFR Cluj, când s-a certat cu antrenorul Antonio Conceicao din aceleaşi motive. „Jose“ mai are contract cu Universitatea până la finalul actualului sezon. El a venit la Craiova la insistenţa patronului Adrian Mititelu. „Nu ştiu cum se va rezolva acest conflict. Dacă se împacă, poate merge cu maşina la Alba Iulia, dar la cum îl cunosc pe Trică, aşa dintr-o bucată, mi-e greu să cred că îl vom vedea la Alba Iulia. Oricum, Eugen nu stă în acest contract, are o vârstă, un statut, şi nu-i convine să joace ultimele cinci minute, aşa cum s-a întâmplat cu Timişoara“, a afirmat o altă sursă din cadrul clubului oltean. La meciul cu bănăţenii, Trică a intrat pe teren în minutul 84, în locul lui Alex Piţurcă. Ceva mai devreme, Wotte apelase la jucători fără experienţă, ca Radu Barbu sau Cătălin Crăciun.

Ne puteți urmări și pe Google News

Trică: "Am contractură"

În ciuda afirmaţiilor făcute de apropiaţii echipei şi chiar ai jucătorului, Eugen Trică susţine că realitatea este cu totul alta, spunând că nu există nici un fel de conflict şi că a rămas în Bănie din cauza unor probleme medicale. „Sunt baliverne, nu există aşa ceva. Nu am nici un fel de conflict cu Marc Wotte şi cu nimeni din club. Nu m-a deranjat faptul că am fost rezervă şi că am fost băgat pe teren doar câteva minute. Aşa a considerat antrenorul, iar eu i-am respectat decizia. Nu am făcut deplasarea la Alba Iulia pentru că am o contractură şi nu puteam să ajut echipa nerefăcut sută la sută. Deci nu avea rost să fac deplasarea. Oricum, sunt convins că băieţii se vor descurca de minune la Alba Iulia şi vor lua cele trei puncte. Eu sunt sub contract cu Universitatea şi vreau să mai rămân aici doi ani“, a spus, pentru Evz, Eugen Trică.