Potrivit Mediafax, două dintre cele trei persoane au fost ridicate de poliţişti îmbrăcaţi în civil, după ce între acestea a izbucnit un conflict spontan. Cea de-a treia persoană a fost ridicată de poliţişti, după ce a fost, de asemenea, implicată într-un conflict.

Manifestanţii reținuți au fost duşi la secţia de Poliţie numărul 3 din Iaşi.

"Există într-adevăr două persoane duse la secţia de Poliţie pentru stabilirea identităţii, dar încă nu au fost luate măsuri de sancţiune împotriva lor. În general au avut loc doar incidente minore. Persoanele respective au fost legitimate şi duse la sediu", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi, Anca Vâjâiac.

La manifestările prilejuite de Ziua Unirii au participat peste 2.000 de ieșeni. La evenimente au fost prezenţi şi preşedintele Senatului, Crin Antonescu, precum şi mai mulţi miniştri, între care vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, şi ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. De asemenea, la manifestări au participat primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, prefectul judeţului, Romeo Olteanu, şi şeful Consiliului Judeţean, Cristian Adomniţei.

La începutul manifestărilor, preşedintele Senatului, Crin Antonescu, şi primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, au fost huiduiţi, participanţii scandând mesaje şi împotriva premierului şi a şefului statului, care nu au participat la evenimente.

La evenimente au participat şi liderul PDL, Vasile Blaga, dar şi Gheorghe Flutur.
<iframe src="//www.youtube.com/embed/cKFrbPy3_cQ" allowfullscreen="" frameborder="0" height="353" width="628"></iframe>

Te-ar putea interesa și: