Evenimentul Zilei > Actualitate > Trei morţi şi patru răniţi într-un accident pe DN 7, în judeţul Arad
Trei morţi şi patru răniţi într-un accident pe DN 7, în judeţul Arad

Trei morţi şi patru răniţi într-un accident pe DN 7, în judeţul Arad

Trei persoane au murit, iar patru au fost rănite, într-un accident rutier care a avut loc, în seara de Crăciun, pe DN 7, în localitatea arădeană Mândruloc.

Primele investigaţii ale poliţiştilor au arătat că şoferul unui autoturism din Constanţa, care ar fi adormit la volan, a intrat pe contrasens, unde a fost lovit de o altă maşină care circula regulamentar, după care s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului.
„Trei pasageri din autoturismul înmatriculat în Constanţa au murit pe loc, iar şoferul a fost rănit grav. Alte trei persoane, care se aflau în celălalt autoturism, au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. În timpul producerii evenimentului rutier ploua mărunt, iar carosabilul era umed”, a explicat Adrian Lile, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Arad. 
Potrivit oamenilor legii, vinovat de producerea accidentului este şoferul autoturismului din Constanţa, care a virat brusc, blocând ambele sensuri de circulaţie şi fost lovit de un autoturism care circula regulamentar din sens opus. „Accidentul s-a produs pe fondul oboselii acumulate de şoferul maşinii din Constanţa. Pasagerii din acest autoturism se îndreptau spre Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, urmând să iasă din ţară”, au subliniat anchetatorii.
Pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.
Din cauza accidentului, traficul pe DN 7, în zona Mândruloc – Sâmbăteni, s-a desfăşurat cu dificultate, autovehiculele circulând alternativ, pe o singură bandă.