Evenimentul Zilei > Actualitate > Trei drumuri naționale intră în reparații de luni
Trei drumuri naționale intră în reparații de luni

Trei drumuri naționale intră în reparații de luni

Trei drumuri din vestul României intră în reparații săptămna viitoare. Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara informează participanţii la trafic că săptămâna viitoare trebuie să strea cu ochii pe site-ul instituției, pentru a ști pe unde să meargă.

Vor fi executate lucrări de întreţinere periodică și reparații pe următoarele drumuri naţionale: DN 68 – Oțelu Roșu (Caraș Severin), DN 6 – Becicherecu Mic – Biled și DN 6 – Sânnicolau Mare – Cenad (Timiș). ”Rugăm participanţii la trafic să respecte semnalizarea temporară a lucrărilor. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale aflate în administrarea D.R.D.P. Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620 sau accesând pagina de internet www.drdptm.ro”, informează drumarii.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: