Evenimentul Zilei > Actualitate > Transformarea incredibilă a lui Angus T. Jones după ce a fost dat afară din serialul Two and a Half Men VIDEO
Transformarea incredibilă a lui Angus T. Jones după ce a fost dat afară din serialul Two and a Half Men VIDEO

Transformarea incredibilă a lui Angus T. Jones după ce a fost dat afară din serialul Two and a Half Men VIDEO

Angus T. Jones a declarat pentru presa din străinătate că regretă faptul că a criticat public serialul care l-a făcut celebru. El a spus că viaţa lui s-a schimbat considerabil, însă trăieşte aşa cum şi-a dorit.

Actorul care l-a interpretat timp de 10 sezoane pe problematicul Jake şi-a schimbat radical viaţa. La un an după ce a părăsit serialul, Jones merge la şcoala în Colorado şi ţine frecvent predici la o biserică Adventistă de Ziua a 7-a – World Harvest Outreach Church din Houston.
În varstă de 20 de ani, Angus citeşte din biblie la fiecare reuniune şi învaţă despre credinţă. "Arată ca un calugar" au reacţionat fanii pe reţelele de socializare. Dacă unii îl critică, alţii sunt bucurosi că acum Angus este fericit cu ceea ce face.

"A fost greu pentru mine sa fac parte dintr-un serial care radea de probleme actuale, ce afecteaza foarte multe persoane. Eram un ipocrit platit pentru ca nu eram de acord cu ce spuneam in serial, insa o faceam" a declarat in urma cu cateva zile Angus T. Jones.
"Acest serial este ca un copil pentru Chuck Lorre, un copil pe care eu l-am insultat, din acest punct de vedere ma simt vinovat, insa nu regret cele spuse atunci."

"Daca te uiti la Two and a Half Men, te rog opreste-te! Fac parte din acest show si nu mai vreau asta.Te rog nu-l mai urmari si nu iti mai umple capul cu mizerii. Nu vreau sa mai contribui la planul dusmanului.Nu pot fi crestin si sa fac parte din serial. Nu pot fi o persoana cu frica lui Dumnezeu si sa fiu intr-un show tv. Stiu ca nu pot"
, a marturisit Angus T. Jones in 2012.
<object name="player" id="_fp_0.019523989409208298" data="http://player.bimvid.com/swfs/main" type="application/x-shockwave-flash" height="330" width="620"> <param value="true" name="allowfullscreen" /> <param value="always" name="allowscriptaccess" /> <param value="transparent" name="wmode" /> <param value="high" name="quality" /> <param name="movie" value="http://player.bimvid.com/swfs/main" /> <param value="config=http%3A%2F%2Fwww.khou.com%2F%3Fj%3Dembed_250523731%26ref%3D" name="flashvars" /></object>

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: