Evenimentul Zilei > Politica > Traian Băsescu, despre Iohannis: De data asta a dat-o în bară cu poarta goală
Traian Băsescu, despre Iohannis: De data asta a dat-o în bară cu poarta goală

Traian Băsescu, despre Iohannis: De data asta a dat-o în bară cu poarta goală

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost invitat în studioul unei televiziuni de știri, acolo unde a discutat despre problema inundațiilor din ultimul timp din România și reacția președintelui Klaus Iohannis.

"Nu am de ce sa critic președintele, dar de data a dat-o în bară de la un metru cu poarta goală. Cum poți să spui tu, ca președinte, că ai aflat de la televizor despre inundații. Este un sistem de informare al președintelui, un flux continuu. Deci, cred că a fost o greșeală de comunicare", a spus Traian Băsescu la România TV.

De asemenea, fostul președinte a explicat că aceste tipuri de informații, despre inundații, vin de la Ministerul de Interne, iar președintele ar fi actualizat permanent cu ele.

"Informația asta vine de la Ministerul de Interne, în timp real. Vine în scris la Cotroceni, de la Minister. Este inexplicabil, pentru că este vorba de un dezastru local. Mai les că vorbim de Galați, care este inundat frecvent. Cred că a fost e deficiență de comunicare, atâta timp cât el este informat de Ministerul de Interne.

Nu l-as găsi atât de vinovat pe președintele Klaus ohannis. Poate s-a întâmplat ceva în minister și nu s-a comunicat cum ar trebui.”