Evenimentul ZileiActualitateTragedie fără margini în România. Fetiță de 1 an și 10 luni, găsită fără suflare

Tragedie fără margini în România. Fetiță de 1 an și 10 luni, găsită fără suflare

Tragedie fără margini în România. Fetiță de 1 an și 10 luni, găsită fără suflare
Tragedie fără margini în Bistrița-Năsăud. O fetiță, în vârstă de un an, a fost găsită înecată într-un părâu din apropierea casei sale.

O fetiță, în vârstă de un an și zece luni, a fost găsită înecată într-un pârâu din apropierea casei sale. Tragicul incident s-a produs în localitatea Domneşti, județul Bistrița Năsăud, a transmis  purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

Fetiţa a fost scoasă din apă de aparţinători, iar la locul solicitării a fost trimis echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD.

Echipajul medical a aplicat protocolul de resuscitare, rămas însă fără succes, astfel că a fost constatat decesul copilei.

Aceasta ar fi împlinit în luna iunie doi ani.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac cercetări în legătură cu împrejurările exacte în care a survenit decesul fetiţei.

De asemenea, se va dispune necropsia, pentru a se stabili cauza exactă a morţii.

Cadavru descompus al unui copil, descoperit pe un câmp din Arad

Un cadavru ce pare a fi al unui copil, aflat în stare avansată de descompunere, a fost găsit, sâmbătă, pe un câmp aflat la aproximativ 12 kilometri de locul în care a dispărut, în luna ianuarie, Sebastian Corbei, în vârstă de 7 ani, din localitatea arădeană Vânători, copil căutat atunci timp de o lună de autorităţi.

„Un apel la 112 a sesizat poliţiştii despre prezenţa unui cadavru uman, de dimensiuni mai mici, pe un câmp între localităţile Mişca şi Vânători. Colegii de la Serviciul Investigaţii Criminale, împreună cu procurorul criminalist, sunt la faţa locului. Cadavrul urmează a fi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad pentru efectuarea autopsiei şi identificare”, a anunţat IPJ Arad.

CITEȘTE ȘI Cazul medicului ATI din Timișoara – o sinucidere atent plănuită

CITEȘTE ȘI Alertă! Războiul e iminent în Ucraina. Patru puteri militare se aliază împotriva Rusiei

CITEȘTE ȘI Vlad Voiculescu reclamă lipsa locurilor, dar avem spital nou nefolosit. Paradox românesc la Botoșani

CITEȘTE ȘI  România a ajuns la mâna lui Vladimir Putin 


Accesează: