Evenimentul Zilei > Actualitate > Turmă de oi, găsită înecată in județul Olt. Ciobanul este de negăsit
Turmă de oi, găsită înecată in județul Olt. Ciobanul este de negăsit

Turmă de oi, găsită înecată in județul Olt. Ciobanul este de negăsit

O turmă întreagă de oi a fost găsită înecată într-un pârâu din județul Olt. Nu sunt clare condițiile cum au reușit să se înece peste 70 de animale. Pe lângă aceasta, nici ciobanul care trebuia să aibă grijă de animale nu este de găsit.  Pompierii veniți la fața locului au scos cadavrele a peste 70 de oi din albia pârăului și l-au căutat pe bărbat. Aceștia cred că bărbatul s-ar fi înecat. 

O turmă întreagă de oi a fost găsită înecată într-un pârâu din județul Olt. Nu sunt clare condițiile cum au reușit să se înece peste 70 de animale. Pe lângă aceasta, nici ciobanul care trebuia să aibă grijă de animale nu este de găsit.
Pompierii veniți la fața locului au scos cadavrele a peste 70 de oi din albia pârăului și l-au căutat pe bărbat. Aceștia cred că bărbatul s-ar fi înecat.

Căutările au fost întrerupte miercuri noatea, din cauza întunericului, dar vor fi reluate în cursul zilei de joi.

Pompierii au chemat scafandrii în ajutor

Echipaje de pompieri de la Detașamentul Slatina şi Garda Balş au acționat miercuri în localitatea Morunglav, pentru căutarea unui bărbat posibil înecat în pârâul Bârlui, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt, prin intermediul unui comunicat.

La faţa locului au ajuns şi scafandri care au realizat căutări pe apă şi ambele maluri ale pârâului Bârlui, fără rezultat. Misiunea s-a desfăşurat cu dificultate din cauza zonei greu accesibile şi a faptului că apa pârâului este îngheţată.

 

Potrivit ISU Olt, căutările ciobanului vor fi reluate.