"Marele meu regret este că ceilalţi doi nu mai sunt cu noi!", a spus medicul care a încercat să îi ajute pe pasagerii avionului care a aterizat forțat.

Ironia sorţii, după cum spune chiar el, costumul de motociclist purtat pentru a ajunge la spital, înainte de a pleca spre Oradea, pentru a preleva, alături de alţi colegi, un ficat de care avea nevoie o femeie cu cancer hepatic, potrivit Romania TV.

Medicul Radu Zamfir a comentat cu diplomație reacția autorităților și afirmaţiile şefului STS, care l-a acuzat că a minţit când a spus că a transmis coordonatele.

"Pot să spun doar că toţi am suferit un traumatism cranian şi în momentul în care eram la limita pierderii conştienţei e greu să redau cu acurateţe unele lucruri. Eu am luat legătura cu ei, am vorbit cu ei, asta îmi aduc aminte. A fost vorba de transmiterea unei locaţii. Eu am văzut toate lucrurile astea dinăuntru şi se văd mult mai dramatic. De pe margine ai timp să comentezi. Eu tot ce am făcut, am făcut cât s-a putut de bine în condiţiile date", a mai spus Radu Zamfir.

Deși a trecut prin această încercare cumplită, medicul speră că va depăși șocul și își va continua munca prin care reușește să salveze multe vieți.

"Trebuie să mergem mai departe în ceea ce facem şi având în vedere că ce facem presupune salvarea unei vieţi… Trebuie să mergem mai departe. Eu nu ştiu decât ce fac azi. De mâine o să văd. Tocmai am scăpat ca prin minune de la moarte", a mai spus medicul de la Spitalul Fundeni.

Te-ar putea interesa și: