Evenimentul Zilei > Social > Traficul pe Dealul Negru, un calvar până la jumătatea lui septembrie
Traficul pe Dealul Negru, un calvar până la jumătatea lui septembrie

Traficul pe Dealul Negru, un calvar până la jumătatea lui septembrie

Pe DN 7, în zona localității Dedulești de pe Dealul Negru, traficul rămâne restricționat cel puțin până la jumătatea lunii septembrie

Cozile kilometrice  se justifică din cauza unor lucrări pe care Compania de Drumuri spune că nu le poate accelera. Șoseaua a început să alunece și trebuie reparată, iar pentru lucrări s-a închis o bandă de circulație, pe sensul de mers spre Râmnicu-Vâlcea, pe o distanță de mai multe sute de metri.

Deși inițial reprezentanții CNAIR spuneau că lucrările, începute la sfârșitul lunii mai, nu vor dura mai mult de o lună, acum se pare că abia spre sfârșitul lunii septembrie vor fi gata.

Reamintim că, în urma unor alunecări de teren, începând cu data de 28 mai, CNAIR a impus restricțiile de circulație în zonă, pentru a se executa „lucrări de consolidare la partea carosabilă, asigurare scurgere ape și refacere parapet”.

Astfel, toate autovehiculele care tranzitează zona, în ambele sensuri, sunt nevoite să circule alternativ, pe o singură bandă, rămasă deschisă. Au fost instalate și semafoare, dar asta nu rezolvă problema cozilor de kilometri întregi care se formează în zona șantierului.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: