Evenimentul Zilei > Social > Toto Cutugno oferă un mărţişor româncelor
Toto Cutugno oferă un mărţişor româncelor

Toto Cutugno oferă un mărţişor româncelor

Mărţişorul pe care Toto Cutugno îl dedică tuturor femeilor din România este reprezentat de câteva versuri din cântecul „Una canzone che non c’e”.

“Mărţişoarele nu există în Italia, dar această tradiţie – de a întâmpina primăvara purtând în piept un fir roşu împletit cu unul alb mi se pare fascinantă”, spune artistul italian. Cum nu o dată artistul a declarat că în România se simte ca acasă, el promite tuturor româncelor, şi mai ales celor care îi sunt prietene, printre care se numără nume mari precum Nadia Comăneci, un concert care să fie înainte de orice un cadou pentru luna femeii.

“Le doresc tuturor femeilor o primăvară frumoasă şi un 1 Martie fericit şi le aştept pe clujence la concertul din 13 martie”, este mesajul pe care cantautorul îl transmite reprezentantelor sexului frumos.

Întâlnirea lui Toto Cutugno cu fanii va avea loc pe 13 Martie 2015, începând cu ora 19.00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, conform unui comunicat de presă. Evenimentul este dedicat Zilei Femeii, se va numi „Best Of” şi promite să răsfeţe toate admiratoarele artistului cu hiturile care l-au consacrat: „L’Italiano“, „Serenata“, „Insieme: 1992”, „Figli”, dar mai ales cu melodiile special compuse pentru reprezentantele sexului frumos.

Biletele pentru concertul lui Toto Cutugno se găsesc la casa de bilete a Sălii Polivalente, librăria Librarium Universităţii, la agenţia de bilete a Teatrului Naţional, la standul Ticketnet din Cora, la standul Ticketevent din Iulius Mall, la magazinele Orange, Vodafone, Diverta, Germanos, Inmedio şi în agenţiile TUI TravelCenter. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BILETMASTER.ro, EVENTIM.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro şi TICKETNET.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.