Evenimentul Zilei > Actualitate > Torje are Italia la picioare
Torje are Italia la picioare

Torje are Italia la picioare

Ziarele italiene de astăzi laudă prestaţia internaţionalului român Gabi Torje la debutul la Udinese, în meciul câştigat ieri de echipa sa, scor 2-0, în deplasare, cu Lecce. Fostul dinamovist a primit aprecieri şi din partea lui Francesco Guidolin, antrenorul echipei Udinese.

Torje a tras-o după el pe Udinese la Lecce, scântei de clasă, un feeling perfect cu Di Natale. În România, Torje a debutat la 16 ani, a ajuns apoi la echipa naţională, a dat oare Udinese încă o mare lovitură?, a scris „Datasport”. „Prestaţie foarte bună a lui Torje. Românul a contribuit în cel mai bun mod la golul lui Di Natale„, a precizat şi „Calciomercato.web”, care l-a notat pe Torje cu 7.
Cotidianul „Il Giornale” l-a numit pe Torje „Messi al României”: „Messi al României a avut un debut absolut. Messi al României se numeşte Gabriel Torje, are cu şapte centimetri mai mult decât Moralez, joacă la Udinese şi ieri (n.r. – duminică) nu a marcat, dar a făcut spectacol la Lecce„.
La sfârşitul meciului cu Lecce, Torje a primit aprecieri şi din partea antrenorului său, Francesco Guidolin: „Torje este un băiat interesant, care învaţă foarte uşor şi este foarte atent la instrucţiunile pe care le primeşte. Abia a venit, dar este foarte activ. În trei antrenamente a învăţat deja multe. El poate ajuta mult echipa noastră„.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: