Evenimentul Zilei > Actualitate > AFACERE de MILIOANE pe PIAȚA MEDIA. Unul dintre CELE MAI IMPORTANTE ZIARE SE VINDE! Tolontan NU va mai fi REDACTOR-ȘEF
AFACERE de MILIOANE pe PIAȚA MEDIA. Unul dintre CELE MAI IMPORTANTE ZIARE SE VINDE! Tolontan NU va mai fi REDACTOR-ȘEF

AFACERE de MILIOANE pe PIAȚA MEDIA. Unul dintre CELE MAI IMPORTANTE ZIARE SE VINDE! Tolontan NU va mai fi REDACTOR-ȘEF

Surse media scriu că Grupul Ringier a bătut palma cu Intact Media pentru preluarea ziarului Gazeta Sporturilor, anunță fostul jurnalist Cristi Dumitriu.

În urma acestei schimbări importante pe piața media, jurnalistul Cătălin Tolontan va deveni director editorial al grupului şi va trece în portofoliul Ringier şi domeniul tolo.ro.

Totodată, Cristi Dumitriu, om de PR şi fost jurnalist, arată că grupul Ringier a mai vrut să preia GSP în 2013, dar negocierile au picat pentru că Dan Voiculescu a cerut prea mult. 

Gazeta Sporturilor a mai fost la Ringier în 1999, cu șef Claudiu Șerban, dar în anul 2000 ziarul i-a fost vândut lui Dan Voiculescu. În 2003 Ringier a cumpărat Pro Sport de la Adrian Sârbu, care avea atunci mari dificultăți financiare fiind și în perioada de conflict cu Ion Țiriac, Ovidiu Ioanițoaia și Cătălin Tolontan, împreună cu ziariștii de la Pro Sport, au plecat la Gazeta Sporturilor și nu au vrut să fie conduși de Răzvan Conețeanu, managerul de atunci al Ringier.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: