Evenimentul Zilei > Actualitate > Tolontan a fost ATACAT DUR după DEZVĂLUIRILE făcute despre Ioan Gyuri Pascu: “Nu mai judeci sau EŞTI DOAR MURDAR SUFLETEŞTE?”
Tolontan a fost ATACAT DUR după DEZVĂLUIRILE făcute despre Ioan Gyuri Pascu: “Nu mai judeci sau EŞTI DOAR MURDAR SUFLETEŞTE?”

Tolontan a fost ATACAT DUR după DEZVĂLUIRILE făcute despre Ioan Gyuri Pascu: “Nu mai judeci sau EŞTI DOAR MURDAR SUFLETEŞTE?”

Tolontan a fost atacat dur după dezvăluirile făcute despre Ioan Gyuri Pascu.

Jurnalistul și comentatorul muzical Andrei Partoș l-a atacat dur pe Cătălin Tolontan după dezvăluirile referitoare la intrarea lui Ioan Gyuri Pascu în cultul Dang.

”Omul care face presă de investigație într-un ziar de sport, este de neoprit. S-a declarat admirator și prieten cu Gyuri Pascu, iar acum intră cu nesimțire în viața privată a Artistului. După isteria generată (de cine oare?) cu salvările, ambulanțele, care n-au ajuns la timp, sau cu medicii care n-au făcut ce trebuia, acum publică un material care poate surprinde pe mulți. Desigur că știam despre poveste cu Dang, știam și vedeam schimbarea lui Gyuri, dar nu mi s-a părut decent să mă refer la acest aspect, care ține de viața lui personală”, a scris Partoș pe blogul său.

”Dacă Daniela Maria Marin dorește să relateze ceva, e dreptul ei. Ce a făcut Cătălin Tolontan e mizerabil din punct de vedere moral. Să te hrănești, să umpli pagini de ziar după moartea unui presupus prieten mi se pare dezgustător. A terminat cu substanțele dezinfectante (fără concluzii?), cu boxul, cu Udrea, cu ISU, cu ce vreți voi. Investigații la F.R.F. nu face? La COSR nu e nevoie? Nu-l deranjează că un stadion construit din bani publici e lăsat în voia soartei și e nefolosit pentru că unii colonei, generali, au orgolii și-și bat joc de un bun al comunității? Te-a cuprins vria, nu mai judeci sau ești doar murdar sufletește?”, a mai punctat comentatorul muzical.

La această reacţie a lui Partoş s-a ajuns după ce în ziarul Gazeta Sporturilor a fost publicată ancheta “SECTA LUI GYURI”.

"Fondat de un guru și vindecător născut în Vietnam, cultul Dang are 3 milioane de practicanți răspândiți în lume. Adepții îmbină idei creștine și budiste generoase cu convingerea că pot vindeca SIDA, cancerul și maladia Alzheimer. Ei sînt fermi că, în final, vor obține nemurirea. Daniela Marin, fosta soție a lui Gyuri Pascu, a căpătat ”darul vindecării de la însuși maestrul Dang”. Ea este liderul mișcării din România. Un prieten foarte apropiat al actorului povestește cum i-a schimbat viața lui Gyuri acest cult". O anchetă coordonată de Cătălin Tolontan și publicată în GSP.

Fosta soție a lui Gyuri Pascu căpătase ”darul vindecării de la însuși maestrul Dang”, liderul unei mişcări spirituale considerate periculoase în Europa. Daniela Maria Marin, fostă Pascu, este în acest moment liderul mișcării din România, fiind percepută “ca o adevărată preoteasă”, potrivit unei surse a jurnaliştilor coordonaţi de Cătălin Tolontan, în timp ce regretatul artist devenise “principalul finanțator al cultului lui Dang în România”.

 “În ianuarie 2007, cu şapte luni înainte de părăsirea corpului, Maestrul Dang şi-a sărbătorit ziua de naştere cu mult timp în avans, la sfârşitul unui seminar special, cu un regim special faţă de celelalte. Atunci a fost invitat Gyuri Pascu să cânte. De obicei cânta numai Maestrul Dang la finalul seminariilor, pentru că îi plăcea tare mult să cânte. Atât la seminarul din noiembrie 2006, cât şi în ianuarie 2007, a cântat şi Gyuri. Această fotografie a fost făcută de un student din Italia. Bila albă de energie “obturează” capul Maestrului care, probabil, asculta cu mare atenţie vocea lui Gyuri”, scria Daniela Maria Marin pe blogul personal în agusut 2014.

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.