Tito Vilanova şochează: "Falcao e bun, dar nu pentru Barcelona!"

Tito Vilanova şochează: "Falcao e bun, dar nu pentru Barcelona!"

Antrenorul formaţiei FC Barcelona spune că atacantul columbian n-ar avea loc în echipa "extratereştrilor", fiindcă nu vrea să schimbe sistemul de joc care a adus strălucirea echipei catalane.

Radamel Falcao a făcut senzaţie, ieri seară, în Supercupa Europei, contribuind cu trei goluri la victoria formaţiei sale, Atletico Madrid, în faţa celor de la Chelsea Londra, scor 4-1.

Tito Vilanova, antrenorul formaţiei FC Barcelona, este probabil singurul tehnician din lume care spune că nu l-ar vrea pe columbian sub comanda sa.

"Falcao este foarte bun, dar nu pentru FC Barcelona. De mult timp nu am mai văzut un marcator atât de bun ca Falcao. El este însă un jucător care să fie folosit toate partidele, iar Barcelona ar trebui să-şi schimbe stilul ca el să poată juca", a explicat Vilanova.

Ne puteți urmări și pe Google News

David Luiz, fundaşul brazilian de la Chelsea care a fost unul dintre cei mai slabi de pe teren în partida cu Atletico, şi-a prezentat scuze fanilor londonezi printr-un mesaj postat pe twitter.

"Îmi pare rău, băieţi. Îmi asum responsabilitatea pentru acest meci. Promit să schimb situaţia cât de curând", a scris David Luiz.