Titi Aur remarcă o mare problemă după accidentul din Andornache. Ce vină au autoritățile

Titi Aur remarcă o mare problemă după accidentul din Andornache. Ce vină au autoritățile

Accidentul din Andronache a fost comentat și de Titi Aur, fost campion de raliuri, care a remarcat o mare problemă din zonă.

Titi Aur, fost campion de raliuri, a vorbit despre accidentul petrecut în cartierul Andronache. În urma căruia două fete și-au pierdut viața. După ce o femeie aflată la volan a pierdut controlul și nu a mai știut cum să reacționeze. Șoferița a încurcat accelerația cu frâna, după cum le-a explicat polițiștilor. Titi Aur vorbește despre lipsa unor limitatoare de viteză care ar fi putut să evite tragedia.

„Eu cred că în această situație, dacă strada ar fi avut limitatoare de viteză, indicatoare, ar fi putut să influențeze viteza inițială a șoferiței respective. Adică având o restricție de viteză, având niște bumpere, niște zone care practic te obligă să frânezi, ar fi putut să influențeze viteza inițială. Dar ce este cert e că odată ajunsă în intersecție, cu viteză mai mare sau mai mică, a avut un motiv de s-a speriat. De ce s-a speriat nu știm exact. Poate tocmai pentru că s-a trezit în intersecție cu viteză prea mare.” A declarat Titi Aur la Digi 24.

Accidentul din Andronache, comentat de Titi Aur

Una dintre explicații are legătură și cu un posibil blocaj emoțional al femeii. Care s-a panicat și nu a mai avut viteză de reacție pentru a călca frâna. „Poate a avut un moment emoțional nu știu de care, poate soțul ei din dreapta a strigat. A făcut, nu știm ce a fost în mașină. Cert este că din imagini se vede clar că odată intrată în intersecție și până în momentul impactului, a accelerat încontinuu. Nu a frânat, mașina nu s-a lăsat deloc de bot. Adică nu a frânat, nici vorbă de urme de frânare, nici măcar nu a redus, ci a accelerat în continuu”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu ar fi fost cu victime”

„Mai mult, nu a virat puțin stânga, pentru că ea, mergând pe direcția tot înainte, a lovit cele două copile. Dacă trăgea puțin stânga, numai cât trecea intersecția, dacă se ducea un metru, un metru și jumătate înspre stânga, ceea ce înseamnă foarte puțin virat la stânga, ar fi trecut, bineînțeles, peste borduri, ar fi intrat în gard, ar fi lovit mașina, ar fi fost niște fiare îndoite și un accident să zicem banal, dar nu ar fi fost cu victime, ceea ce mie îmi spune că ea a fost inconștientă în acea perioadă, în acea zonă.