Evenimentul Zilei > Actualitate > Încă un accident grav în Andronache. Locuitorii din zonă fac dezvăluiri incendiare
Încă un accident grav în Andronache. Locuitorii din zonă fac dezvăluiri incendiare

Încă un accident grav în Andronache. Locuitorii din zonă fac dezvăluiri incendiare

Accident în Cartierul Andronache. Luni dimineață, un nou accident rutier a avut loc în Cartierul Andronache, a declarat un locuitor, potrivit Antena 3.

Accident în Cartierul Andronache. Potrivit unui locuitor, luni dimineață, un nou incident rutier a avut loc în Andronache, transmite Antena 3. Accidentul s-a produs la doar câteva zeci de ore după tragedia care i-a îndoliat pe locuitorii cartierului de la marginea Capitalei.

Sâmbătă, o şoferiţă a pierdut controlul maşinii şi a lovit în plin un grup de copii, la ieşirea din Bucureşti spre Voluntari.

Accidentul a fost înregistrat în jurul orei 15:40, în cartierul Andronache. Conform primelor informaţii ale martorilor, șoferița ar fi avut viteză mare. Cea care conducea autoturismul a intrat într-un stâlp şi apoi pe trotuar

Conform martorilor, șoferița şi persoana care o însoţea ar fi consumat băuturi alcoolice. Imediat după producerea accidentului,  ei ar fi ieşit din maşină şi nu şi-au putut menţine echilibrul din cauza ebrietăţii. În urma impactului, două fete și-au pierdut viața.

Accident în Cartierul Andronache. Care este cea mai mare problemă în zona respectivă

În Cartierul Andronache, accidentele se produc constant, susțin locuitorii. Luni dimineață un alt accident rutier a avut loc în zonă pentru că șoferii nu și-au acordat prioritate.

Locuitorii din Andronache spun ca au cerut limitatoare de viteză în urmă cu vreo trei ani, dar li s a spus, la momentul respectiv, că nu exista bani pentru așa ceva, iar acestea vor fi instalate atunci când va permite bugetul.

Cetățenii au mai declarat că până să fie dată în folosință Autostrada, nu erau accidente, însă acum aplicațiile de trafic îi îndrumă pe șoferi să ocolească prin zona respectivă, iar traficul a fost afectat.

CITEȘTE ȘI Femeia care a ucis doi copii la Andronache a rupt tăcerea. „Am făcut atac de panică”

CITEȘTE ȘI Șoferița consumase alcool. Dosarul accidentului în care au murit două fete, trimis Parchetului

CITEȘTE ȘI Titi Aur despre accidentul în care au murit două fete: „Autoritățile sunt responsabile moral”