Evenimentul Zilei > Actualitate > Ţicleanu a fost demis
Ţicleanu a fost demis

Ţicleanu a fost demis

Aurel Ţicleanu, antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, a fost dat afară de patronul Adrian Mititelu după doat 5 etape. De echipă se ocupă Sandu Tăbârcă.

Aurel Ţicleanu nu a rezistat decât cinci etape pe banca tehnică a Universităţii Craiova fiind demis de patronul Adrian Mititelu după egalul, 2-2, cu Astra de la Ploieşti. Cu Ţicleanu pe bancă, Universitatea a contabilizat doar 3 puncte din 15 posibile.
Anunţul a fost făcut pe blog

În ciuda declaraţiilor de dragoste şi a asigurărilor pe care i le-a făcut lui Ţicleanu, Adrian Mititelu n-a avut nicio remuşcare atunci când a renunţat la fosta mare glorie a Craiovei.

Adrian Mititelu a anunţat demiterea lui Aurel Ţicleanu pe blogul său!

"Din păcate, această ştire nu aş fi dorit să apară vreodată, însă postura ingrată în care mă aflu mă face să iau decizii nu prea plăcute. Mandatul de antrenor al lui Aurică Ţicleanu s-a încheiat aseară, după meciul cu Astra. Mi-am pus mari speranţe în reuşita lui Aurică Ţicleanu ca antrenor. Din nefericire, lucrurile nu au evoluat aşa cum m-am aşteptat. În fotbal, indiferent cât de mult ai munci, şi Aurică a făcut-o mult de tot, este insuficient dacă nu ai şi rezultate. Îi doresc lui Aurică Ţicleanu tot binele din lume, este un om deosebit şi toată viaţa îl voi avea la inimă. Pentru meciul cu Sportul Studenţesc, echipa va fi condusă de pe banca tehnică de Sandu Tăbârcă", anunţă Mititelu.
Aurel Ţicleanu: "Asta este viaţa, mergem înainte. Dacă asta e hotărârea ne supunem, noi suntem prea mici. Îi mulţumesc lui Adrian Mititelu că m-a readus în fotbalul românesc şi că s-a gândit la mine atunci când a căutat antrenor. Au fost şase puncte care ne-au fost luate şi lucrul acesta nu a depins de mine. Cu nouă puncte după cinci etape, mandatul meu era cu mult peste aşteptări. N-am avut noroc. Eu sunt copilul Universităţii Craiova şi am încercat să ajut"