Manchester City s-a chinuit duminică pe propriul teren cu nou-promovata Newcastle United pe care a învins-o în cele din urmă cu 2-1. După 1-1 la pauză (Tevez 18-pen. / Gutierrez 24), vestiarul celor de la Manchester City s-a transformat într-un butoi cu pulbere, scrie "The Sun".
Antrenorul Roberto Mancini le-a reproşat vedetelor sale că nu joacă nimic. La rândul său, atacantul argentinian Carlos Tevez s-a plâns că tactica nu e una adecvată pentru un meci pe teren propriu. "Jucăm prea defensiv", i-a reproşat Tevez lui Mancini.

Italianul "a luat foc" şi l-a înjurat de mamă pe Tevez, moment în care argentinianul a văzut roşu în faţa ochilor. Cei doi s-au luat la bătaie, fiind despărţiţi cu greu de coechipieri.
"Modelul Chivu"
La finalul meciului, atmosfera în vestiarul lui City a fost mult mai respirabilă, "cetăţenii" impunându-se cu 2-1 prin golul marcat de Johnson, cu un sfert de oră înainte de final.
În urmă cu două săptămâni, la derbyul AS Roma – Inter Milano, Chivu a avut şi el un duel verbal cu antrenorul Rafael Benitez.
Nemulţumit de tactica echipei, Chivu a venit la marginea terenului şi s-a răţoit la Benitez, ameninţându-l pe tehnician că va ieşi de pe teren dacă lucrurile nu se îndreaptă. Inter a pierdut acel meci cu 0-1, gol Vucinici în prelungirile meciului.