Evenimentul Zilei > EVZ Special > Teodor Meleșcanu și Felicia, fosta sa soție, după masa oferită de Geoană înainte de a pleca ambasador în SUA
Teodor Meleșcanu și Felicia, fosta sa soție, după masa oferită de Geoană înainte de a pleca ambasador în SUA

Teodor Meleșcanu și Felicia, fosta sa soție, după masa oferită de Geoană înainte de a pleca ambasador în SUA

Imaginea în care actualul ministru de Externe al României apare alături de fosta sa soție, crainica Știrilor TVR Felicia Meleșcanu – decedată în 2004 – a fost făcută de fotoreporterul EVZ Gabriel Boholț, în 1996, cu o zi înainte de a pleca ambasador în America.

Geoană tocmai își sărbătorise plecarea în SUA la o cină în fostul restaurant de fițe „La Premiera”, din spatele TNB, împreună cu Teodor Meleșcanu care îi era șef pe atunci, din aceeași calitate pe care o are și acum, de lider al diplomației românești. De pe masa lor nu a lipsit caviarul și șampania Dom Perignon. Meleșcanu a fost, în timp, ministru de externe de trei ori, director al SRI, ministru al Apărării și senator atât din partea PSD cât și pe listele PNL. A candidat și la președinția României. În prezent este puternic contestat pentru proasta organizare a alegerilor europarlamentare din diaspora.