Teo Trandafir nu a renunțat nicio secundă la optimismul ce a caracterizat-o mereu  ș rămâne aceeași vedetă carismatică și pregătită pentru orice provocare îi iese în cale. De foarte multe ori, vedeta a fost personajul principal al multor subiecte de senzație și pare că vrea să își mențină acest obicei.  

Aflată la un eveniment monden, Teo Trandafir a constatat că și-a pierdut cardul de credit. Detalii incendiare au fost prezentate de Bzi.ro. Din câte se pare, Teo Trandafir participa la lansarea colecției de primăvară-vară realizată de prietenul său, Cătălin Botezatu.

Vedeta a fost cu adevărat îngrijorată când a constat că a rămas fără cardul de credit. Cu toate acestea, ea a intrat în vorbă cu jurnaliștii prezenți la evenimentul lui Cătălin Botezatu. Printr-o coincidență fericită, chiar atunci când Teo spunea jurnaliștilor că niciodată nu a avut noroc la bani, cineva i-a adus din senin cardul. Persoana l-a descoperit căzut pe jos într-o altă parte a sălii.

Teo Trandafiri a fost atât de impresionată încât i-a adresat bărbatului o întrebare la care nimeni nu se aștepta: „Vrei să fim împreună toată viața?”.

Jurnaliștii nu au putut rezista să nu o întrebe pe vedetă cum face să se mențină într-o stare fizică de invidiat. Teo Trandafir nu urmează o dietă anume, însă mănâncă puțin și mestecă bine alimentele. Dimineața însă are același mic dejun. 

„Eu nu respect orele de masă, pentru că nu am cum. Puțini știu că dimineață pun în gură doar două feliuțe mici de pâine, iar la prânz o ciorbă o descânt în… două ore! Dimineață, mănânc același lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva. Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuțe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluță și o apişoară și gata. Uneori, mai aștept la pomană, poate mă mai cheamă și pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit!”, a declarat Teo Trandafir.