Evenimentul Zilei > Actualitate > TELENOVELĂ în curtea primăriei sectorului 4. Legături SIROPOASE ca în FILME
TELENOVELĂ în curtea primăriei sectorului 4. Legături SIROPOASE ca în FILME

TELENOVELĂ în curtea primăriei sectorului 4. Legături SIROPOASE ca în FILME

Demis în 2010 de Cristian Popescu Piedone, fostul primar de la Sectorul 4, care s-a declarat nemulţumit de rezultatele direcţiei pe care o conducea, Marian Goleac a revenit la conducerea Administraţiei Domeniului Public. Bărbatul are o relaţie foarte apropiată cu Mihaela B. consilier la Gospodărire Comunală, exact direcţia care trebuie să controleze ADP-ul condus de Goleac.

Practic, blonda trebuie să vadă dacă şeful de la 4 îşi face treaba ca la carte, pentru binele locuitorilor din sector. Poate şi din această cauză, Marian şi Mihaela se întâlnesc ori la un restaurant din Parcul Tineretului, ori într-un imobil din apropiere. Culmea coincidenţei, Antonio, fiul lui Goleac, este director la Poliţia Locală Sector 4, şi se spune că tatăl i-a pus o vorbă bună. Un trio ideal, cu mare greutate în Sectorul 4.

Recent, Marian Goleac şi Mihaela au mers la restaurant, iar la final, blonda a ieşit prima şi s-a urcat în maşină. La scurt timp, şi-a făcut apariţia şi şeful de la ADP. A deschis portiera, s-a urcat, blonda a apăsat pedala de acceleraţie, iar nu după mult timp, a oprit în parcarea unui complex rezidenţial. De data asta, rolurile s-au inversat. Marian Goleac a coborât primul cu telefonul lipit la ureche, ca şi cum ar fi fost singur, şi nu însoţit, şi a intrat în imobil. După nici un minut a coborât din maşină şi Mihaela B., care l-a urmat pe boss-ul de la 4 în imobil. Ce a urmat…. Poate o şedinţă de lucru, poate un schimb de impresii privind diverse lucruri. Poate că Marian Goleac i-a dat raportul Mihaelei despre activitatea ADP, iar aceasta a consemnat totul, dezvăluie cancan.ro.

Potrivit CV-ului depus la Primăria Sectorului 4 la angajare, Marian Goleac a devenit şef la numai 17 ani, atunci când a ajuns să-i conducă pe ospătarii de la restaurantul Athenee Palace, între 1984 şi 1992. Presa a scris că actualul şef de la ADP s-a folosit de o diploma falsă de Bacalaureat  cu ajutorul căreia a făcut studiile superioare.  În  2000 obţine licenţa la Colegiul Tehnic, Economic şi Administrativ al Universităţii Oradea, cu media 8,50, iar un an mai târziu intră în Primăria Sectorului 4, ca şef la Serviciul Inspecţie Generală. Un an mai târziu, devine licenţiat şi în Electromecanică la Facultatea de Electrotehnică şi Informatică a Universităţii din Oradea. El s-a folosit de o copie legalizată a diplomei de Bacalaureat pe care scria că a absolvit clasele a XI, a XII-a şi a XIII-a la Grupul Şcolar Industrial nr.19.

Numai că, surpriză mare. Cotidianul Adevărul a prezentat în urmă cu ceva timp un document semnat şi parafat de conducerea Grupului Şcolar Industrial nr. 19 în care se arăta că „numitul Goleac A. Marian nu a fost elevul şcolii noastre în perioada menţionată pe diplomă, nu a susţinut examenul de Bacalaureat în şcoala noastră, iar diploma nu este eliberată de şcoala noastră şi nu avem în gestiunea noastră această serie de diplomă". Şi purtătorul de de cuvât de la acea vreme al Inspectoratului Şcolar spunea că diploma nu există nicăieri în arhive. Acesta sublinia că „Parchetul ar trebui să se autosesizeze în acest caz şi să ia măsurile ce se impun".