Evenimentul Zilei > Actualitate > Teatrul pariază pe actori de ocazie
Teatrul pariază pe actori de ocazie

Teatrul pariază pe actori de ocazie

Vedete TV, ca Mihaela Rădulescu sau Roxana Ciuhulescu, sunt invitate pe scena teatrelor, deşi nu au studii de actorie.

Divele televiziunilor, fără studii de actorie, devin din ce în ce mai tentate să înlocuiască platourile de filmare cu scenele teatrelor. Dacă Mihaela Rădulescu a fost provocată să filmeze anumite secvenţe video din spectacolul “Poveşti de noapte bună pentru adulţi”, după piesa “Bad Bed Stories”, de Vladimir şi Oleg Presniakov, pus în scenă de Chris Simion la Iaşi, a venit rândul vedetei de la ProMotor, Roxana Ciuhulescu, să defileze direct pe scenă în premiera de la Teatrul de Comedie “Casa Zoikăi”, piesa lui Mihail Bulgakov, montată de Alexandru Tocilescu.

De la femeia “cu cele mai lungi picioare”, Roxana a ajuns “domnişoara ProMotor” şi acum, în premiera de duminică seară de la Comedie, a intrat în pielea madamei Ivanova, cea mai insolită “vestală” din bordelul Zoikăi (o Virginia Mirea extraordinară, care are în sfârşit un rol pe măsura forţei ei).

Roxana, de la motor la “vestală”

Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 31 de ani, domină de departe scena prin înălţime şi prin ţinuta provocatoare. George Mihăiţă (administratorul Ametistov), chiar şi impunătorul Valentin Teodosiu (directorul comercial Gus) sunt mici, la propriu, în faţa acestei superbe apariţii, care, înveştmântată în costumele sexy ale Ancăi Pâslaru, îşi scutură ţigara nonşalant, direct pe colţul unui dulap, trecând maiestuos pe lângă ei. Dacă la început Roxana intră în scenă, cu o haină de blană şi, cu o atitudine regală, îi scrutează cu privirea pe bărbaţii copleşiţi de înalţimea ei, totuşi apariţia ei rămâne episodică, în ciuda unor scene fierbinţi, în care îl înghesuie într-un fotoliu pe Valentin Teodosiu.

Picioare de 1,22 metri

Pe Roxana Ciuhulescu nu o deranjează că a jucat un rol de vampă, ce-i drept stilată. “Cineva trebuia să întreţină şi buna dispoziţie a lui Gus în casa Zoikăi şi, dacă nu erau vestalele lui, atunci cine putea s-o facă?…”, a declarat vedeta Pro Tv pentru EVZ. Cel mai greu a fost să-şi îngroaşe vocea şi să fie “obraznică şi dispusă”. “Picioarele mele au 1,22 metri, pe măsurate şi, încă o dată, înălţimea şi aspectul mi-au adus avantaje, inclusiv în teatru. Sunt novice pe scenă, sper, cu timpul, să reuşesc să depăşesc acest trac. Oricum, sper că nu l-am dezamagit pe regizorul Alexandru Tocilescu”, a precizat Ciuhulescu.

SCHIMBARE

Vremea “zarurilor şi cărţilor”

Dacă actriţe fără studii teatrale, printre care Ileana Stana-Ionescu sau Anda Călugăreanu, au făcut carieră, moda aceasta se întoarce acum şi la noua generaţie. Teatrul Metropolis este unul dintre cele mai deschise pentru actori fără diplomă, printre care se numără interpretul Răzvan Fodor, coregraful Paul Duncă sau raperul 1-Q Sapro. Altă vedetă de televiziune, Petre Fumuru, care prezintă vremea la Realitatea TV, şi-a adus aminte că este actor ca formaţie. Fumuru face un rol de senzaţie în spectacolul “Zaruri şi cărţi”, alături de Florin Piersic Jr., care a montat piesa lui Sam Henry Kass, tot la Metropolis.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: