Tatăl lui Marian Cozma bănuieşte cine a ordonat uciderea fiului său

Tatăl lui Marian Cozma bănuieşte cine a ordonat uciderea fiului său

Invitat la emisiunea "Evenimentele zilei", tatăl lui Marian Cozma a declarat că intuieşte cine se află în spatelel asasinării fiului său.

Ancheta în cazul morţii lui Marian Cozma, pe 8 februarie, în oraşul Veszprem din Ungaria, nu a reuşit să stabilească motivele asasinării handbalistului român. Petre Cozma a precizat că este mai interesat de persoana care a ordonat atacul, decât de cei care au ascultat ordinele. Bănuieşte cine este persoana responsabilă, însă a evitat să dea nume în acest sens.

Citiţi mai multe despre articolul publicat astăzi în Evenimentul zilei - "Moartea lui Cozma, învăluită în mister", aici Dintre subiectele dezbătute până la această oră: 14.30- 15.00 - Sinaia, înghiţită de rechinii imobiliari. Invitat în studioul amenajat în redacţia ziarului Evenimentul zilei, primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea discută au discutat cu jurnaliştii despre investitiţiile imobiliare realizate, în ultima perioadă, la limita legii. Subiectul dezbaterii s-a creat după ce în ediţia de vineri a Evenimentului zilei a fost publicat un articol, „Poponeţ”, la curtea Regelui Carol I, în care se prezintă numeroase nereguli cu privire la construcţiile recente.

15.00 - 16.00 - Scenetele PSD-PDL 16.00 - 16.30 - Transmisie de la Parlament şi dezbatere cu privire la asumarea răspunderii Guvernului Boc în faţa Parlamentului pentru Codul Civil şi Codul Penal, în plenul Parlamentului. În faţa acestei decizii, PNL a precizat că există o intenţie de depunere a unei moţiuni de cenzură, însă pentru acest lucru este necesar sprijinul UDMR pentru obţinerea numărului de semnături necesare.

Ne puteți urmări și pe Google News

16.30-17.00 Cercetarea spaţială "la sol" Români din cercetarea spaţiale fac faţă, cu succes, programelor internaţionale, dezvoltate de spaţiul comunitar sau american. Aportul şi locul ocupat de România în acest domeniu este dezbătut în acest moment de jurnaliştii şi invitaţii la emisiunea "Evenimentele Zilei".

Singurul român care a ajuns în spaţiu, Dumitru Prunariu, a declarat, în timpul unei intervenţii telefonice în studioul emisiunii, că ţara noastră are toate şansele să se menţină la cote înalte în ceea ce priveşte calitatea serviciilor şi a resurselor umane specializate în cercetarea spaţială.

Directorul Agenţiei Spaţiale Române, invitat pe platoul emisiunii "Evenimentele zilei", a declarat că ţara noastră participă deja la programe importante, la nivel european, un accent important fiind pus pe aspectul industrial al cercetării, respectiv companii româneşti care produc infrastructură.

Acesta subliniază importanţa domeniului la nivel european, în tratatul european fiind precizată în acest sens crearea şi dezvoltarea cercetării spaţiale europene.  17.00-17.30 - Belmondo. Poliţist, ”infractor” şi românii din Belfast 17.30-18.00 - Invitat special, Petre Cozma, tatăl handbalistului Marian Cozma, a discutat cu jurnaliştii de la Evenimentul zilei despre ancheta privind moartea fiului său.

Emisiunea "Evenimentele zilei" se difuzează zilnic pe postul b1, de luni până joi, între orele 14:00 - 18:00, şi vineri 14:00 - 17:00.

Puteţi intra în direct cu emisiunea „Evenimentele zilei” pe YM, pe ID-ul evztv, în intervalul orar menţionat mai sus. De asemenea, ne puteţi contacta şi prin email, la evztv@evz.ro.