Evenimentul Zilei > Politica > Tăriceanu dă cu Guvernul de pământ! Liderul ALDE dezvăluie adevărata situație din țară
Tăriceanu dă cu Guvernul de pământ! Liderul ALDE dezvăluie adevărata situație din țară

Tăriceanu dă cu Guvernul de pământ! Liderul ALDE dezvăluie adevărata situație din țară

Călin Popescu-Tăriceanu a lansat un atac foarte dur la adresa membrilor din Guvern, pe care îi acuză de „incompetență” în ceea ce privește gestionarea situației actuale din țară.

Călin Popescu Tăriceanu critică membrii din Guvern, pe care îi cataloghează drept „incompetenți”, pentru că din cele 113 centre unde românii care pleacă în concediu ar trebui să-și poată face test COVID-19, aproape 100 sunt de stat, iar doar cei internați pot fi testați aici.

„Guvernanți incompetenți, când o să încetați să vă mai bateți joc de români?

Ați afișat pe site-ul Ministerului Sănătății 113 centre de testare unde românii care pleacă în concediu își pot face testele. Cele mai multe dintre aceste centre (adică aproximativ 100!) sunt de stat și acolo nu se fac teste decât pentru cei internați!

Voi știați lucrul ăsta, deci de ce puneți oamenii pe drumuri? Doar ca să vă faceți că munciți?”, a scris liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, făcând referire la informații potrivit cărora instituțiile de stat care fac teste COVID-19 pentru cei ce pleacă în vacanță acceptă de fapt doar bolnavii internați.

Un număr foarte mare de români doresc să fie testați pentru a putea pleca în concediu

Clinicile private sau spitalele cu greu fac față cererilor de testare COVID-19, iar în unele locuri s-a încheiat lista de rezervări pe luna iulie.

Prețul unui test variază între 280 și 390 de lei. Cel de 390 de lei este un test al cărui rezultat este primit în 24 de ore, iar la cel de 280 de lei rezultatul este primit în 48 de ore.

Atenție! Nu toate testele pentru Covid-19 sunt valabile la frontieră. Dacă testul nu este „conform”, puteți fi întorși din drum!

Există și un test mai ieftin – testul rapid – care costă în jur de 120 de lei, însă acesta nu va fi valabil pentru intrarea în Grecia.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: