Evenimentul Zilei > Actualitate > Sylvester Stallone, acuzat că ar fi provocat decesul fiului
Sylvester Stallone, acuzat că ar fi provocat decesul fiului

Sylvester Stallone, acuzat că ar fi provocat decesul fiului

Nepotul actorului a publicat un comentariu pe Facebook în care susţine că Sylvester Stallone l-ar fi exclus din viaţa sa pe Sage, fiul său.

Potrivit nepotului Edd Filiti, Sage era foarte trist că nu mai putea comunica cu tatăl său după căsătoria acestuia cu Jennifer Flavin.

Se pare că Sage a încercat sî ia legătura cu Stallone pe 6 iulie, chiar de ziua actorului.

  • "Cu ce a greşit că a vrut să spuna "La mulţi ani"? Nici tu (actuala soţie a actorului), nici el nu aţi răspuns la telefon şi nici nu l-aţi sunat înapoi toată ziua. Doar asta îşi dorea. Pe tatăl său. Ştiu că nu îţi pasă de ce s-a întâmplat, dar îţi va păsa când vei fi judecat de opinia publica. Jennifer Flavin, ai câştigat, ai distrus această familie", a scris Edd, fiul surorii vitrege a actorului, pe Facebook.

La scurt timp, acesta a şters comentariul şi a spus că regretă gestul său, motivând că este un moment foarte greu pentru întreaga familie. "Am problemele mele cu unchiul, însă acestea nu ar trebui dezbătute pe Facebook", a spus Edd Filiti, potrivit "Huffington Post".

Ieri, actorul Sylvester Stallone a vorbit pentru prima dată despre tragedia pierderii fiului său.

„Nu există durere mai mare pentru un părinte decât să îşi piardă copilul. Din acest motiv, vă implor să respectaţi amintirea talentatului meu fiu şi să aveţi compasiune pentru mama lui, Sasha. Va trebui să trăim cu această durere toată viaţa. Sage a fost primul nostru copil şi centrul universului nostru, aşa că vă rog să îl lăsaţi să se odihnească în pace”, a declarat Stallone pentru TMZ.

Sage, în vârstă de 26 de ani, a fost găsit mort la sfârşitul săptămânii trecute în locuinţa sa din Hollywood.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: