Evenimentul Zilei > Justitie > SURPRIZĂ de proporţii! Gigi Becali se ALĂTURĂ protestatarilor. „Nu putem fi PROSTIŢI de Dragnea”
SURPRIZĂ de proporţii! Gigi Becali se ALĂTURĂ protestatarilor. „Nu putem fi PROSTIŢI de Dragnea”

SURPRIZĂ de proporţii! Gigi Becali se ALĂTURĂ protestatarilor. „Nu putem fi PROSTIŢI de Dragnea”

Gigi Becali se alătură cetăţenilor nemulţumiţi de legea graţierii. Latifundiarul din Pipera are o reacţie extrem de dură împotriva Guvernului pentru Ordonanţa graţierii. El susţine că acest "OUG este cu dedicaţie pentru politicieni. Tocmai oamenii care trebuie nu vor scăpa din închisoare. Nu toţi oamenii pot fi prostiţi de Dragnea, de aia ies cetăţenii în stradă".

 

Gigi Becali a spus că nu s-a răzgîndit şi că-şi va susţine punctul de vedere în faţa ministrului Justiţiei, la dezbaterea organizată pe cele două Ordonaţe. "Voi spune tot ce am de spus. Nu e posibil aşa ceva!", a tunat Gigi Becali.

Patronul FCSB susţine că a identificat vinovaţii pentru problemele cu care se confruntă penitenciarele din România. 

"Eu ştiu ce se întâmplă în puşcării. Tot ANP jos! Ăştia sunt criminali! Au crima în sânge! Toţi directorii trebuie daţi jos, ăştia sunt nişte criminali. Problema în puşcării este cu combinaţiile pe care le fac directorii din puşcării. Ei nu respectă legea şi vă mai spun ceva: marea problemă este la mâncare. Directorii fac tot felul de înţelegeri cu tot felul de comercianţi, care pe urmă le plătesc lor şpaga. Asta fac directorii de penitenciare", a mai spus Becali.

Gigi Becali a criticat foarte dur şi faptul că s-au micşorat pedepesele pentru abuzul în serviciu.

"Au făcut din abuzul în serviciu cea mai mică infracţiune. Au schimbat la abuzul în serviciu şi l-au redus la 3 ani. Bă, suntem nebuni la cap! Cum să pui abuzul în serviciu la cea mai mică pedeapsă? Adică fură tu ministru sau prim-ministru 100 de milioane de euro, că orium îţi dăm 4 ani şi jumătate şi apoi te graţiem. Bă, voi sunteţi nebuni! În ce ţară trăim? Ei au făcut oamenii să iasă în stradă, că ei nu ieşeau, dar i-au enervat pe oameni (…) Nu toţi oamenii pot fi prostiţi de Dragnea, de aia ies oamenii în stradă", a mai precizat Gigi Becali.